Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André en Monique kunnen rekenen op bakken kritiek: ‘Slecht voorbeeld en respectloos!’

André en Monique kunnen rekenen op bakken kritiek: ‘Slecht voorbeeld en respectloos!’

André en Monique kunnen rekenen op bakken kritiek: ‘Slecht voorbeeld en respectloos!’

De coronabesmettingen lopen weer op in Nederland. Terwijl het RIVM mensen nadrukkelijk wijst op de maatregelen, lappen veel mensen die aan hun laars. Zo ook André Hazes (26) en Monique Westenberg (43).

André en Monique onder vuur

André en Monique waren gisteravond uit eten in de Amsterdamse bar Mr. Porter, waar ze het programma Getekend voor het leven afsloten. Het stel was met een gezellig clubje, waar dan ook een groepsfoto van werd gemaakt. De zanger omarmt zijn vriendin en ze houden elkaars handen vast. Ook de rest van het gezelschap staat dicht op elkaar. En laat dat nu juist níét de bedoeling zijn.

‘Respectloos!’

Hoewel André en Monique veel leuke reacties krijgen dat ze er ontspannen en gelukkig uitzien, is er ook kritiek. Sommige fans vinden het jammer dat ze, als invloedrijke BN’ers, niet het goede voorbeeld geven. “Mooie foto. Jammer van die anderhalve meter…”, luidt een reactie. “Anderhalve meter Monique, zo komen we nooit uit de crisis! Mensen met zoveel volgers als jij een André zouden een voorbeeld moeten zijn”, schrijft een ander. Nog een fan noemt het respectloos. “Slecht voorbeeld en respectloos naar de overbelaste getraumatiseerde verpleegkundigen! Welk restaurant wil dit op zijn geweten hebben.” Het stel heeft nog niet op de kritiek gereageerd.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mr. Porter #getekendvoorhetleven

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

‘Gewoon blijven feesten’

Het is niet de eerste keer dat het stel kan rekenen op kritiek in de coronaperiode. Aan het begin van de crisis deed de zanger veel te luchtig over het virus en nam hij het alles behalve serieus. “We moeten gewoon lekker blijven feesten met elkaar en elkaar vooral gewoon een hand blijven geven”, zei hij destijds. Even later kwam hij terug op zijn uitspraken.

Lees ook
André Hazes bevestigt prachtig nieuws na geruchtmakende speeldate van zoontje André Jr.

Zelf gehad

Daar bleef het niet bij. André haalde zich nog meer op de hals door te zeggen dat hij waarschijnlijk besmet was met het COVID-19. “Iets in mij zegt dat ik het al heb gehad, want ik ben een tijd ziek geweest. Verkouden, hoofdpijn en eigenlijk alle symptomen die er waren. Dus ik denk dat ik het heb gehad”, zei hij eerder tegen Shownieuws. Veel twitteraars haalden toen uit naar het koppel en stelden dat André en Monique uit waren op media-aandacht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram