Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Ondeugende’ jongens onder elkaar? André Hazes sneert naar Lil Kleine in interview

‘Ondeugende’ jongens onder elkaar? André Hazes sneert naar Lil Kleine in interview

‘Ondeugende’ jongens onder elkaar? André Hazes sneert naar Lil Kleine in interview

André Hazes en Lil Kleine zijn twee van de meest succesvolle artiesten van ons land. Daarentegen laten ze in hun privéleven beiden geregeld een steekje (of twee) vallen. Hoewel er slechts één van de twee losse handjes ‘lijkt’ te hebben, blinken ze allebei niet bepaald uit in respectvol gedrag tonen richting vrouwen. Toch durft de één best iets te zeggen over het gedrag van de ander.

Andre over Lil Kleine

André was afglopen weekend te gast in de Vlaamse talkshow De Cooke & Verhulst Show – van Gert Verhulst. Daar kon de praatgrage flapuit het niet laten iets te zeggen over de vermeende mishandeling van Jaimie Vaes door haar verloofde Lil Kleine op Ibiza.

Opmerkelijk commentaar

Tijdens het interview werden er foto’s uit de oude doos getoond. Kinderfoto’s van André met ‘fietsenrek’, tijdens het wisselen van zijn melktanden. André zag zijn kans schoon en voorzag de foto van opmerkelijk commentaar. “Ja, daar was ik op vakantie met Lil Kleine. Die tanden.”, verwijzend naar de rapper die Jaimie twee weekenden geleden met onder meer een glazen fles op haar hoofd geslagen zou hebben.

Heftig grapje

Grappen maken over een mishandeling is natuurlijk not done, maar daarnaast extra opvallend als een man dat doet die zelf – in een ander opzicht – vrouwen ook niet al te best behandelt. André leek zelf ook te schrikken van zijn spontane opmerking. “Nee, dat was een grapje hoor. Is het te heftig?”

Kleine losse handjes

Lil’ Kleine en zijn verloofde Jaimie Vaes staan al ruim een week vol in de aandacht nadat hij haar zou hebben aangevallen in een hotel op Ibiza. Ze werd er gespot met een bebloed hoofd en gescheurde kleren, hij werd opgepakt en bracht twee nachten door in de cel. Ze deed aangifte, maar wegens gebrek aan bewijs kwam Jorik Scholten, zoals de rapper echt heet, een week geleden op vrije voeten. Niet veel later volgde er een opmerkelijke gezamenlijke verklaring, waarin ze alle verhalen in de media naar het rijk der fabelen wezen. Over de geloofwaardigheid van die verklaring, die het verhaal ogenschijnlijk in de doofpot moest krijgen – hebben veel mensen echter sterk hun twijfels. Over de explosieve relatie van het stel gaan al langer geruchten rond.

Lees ook
André Hazes (alweer) onder vuur en Kruidvat vangt de klappen: ‘Mag ik een teiltje?’

André kan er ook wat van

André is natuurlijk ook allesbehalve een lieverdje: hij beheerst al ruim anderhalf jaar het nieuws met het verlaten en weer terugkeren bij de moeder van zijn kind, verschillende affaires, en het bizarre tempo waarin zijn relaties ontwikkelen en weer worden afgekapt. Momenteel lijkt de zanger – die nog geen drie maanden geleden zijn verloving met Monique verbrak en haar direct inruilde voor influencer Sarah van Soelen – steeds minder goed te kunnen doen bij veel Nederlanders.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Bron: Shownieuws | Beeld: BrunoPress