Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André vertelt: dít is de reden dat een huwelijk met Monique voorlopig niet gaat gebeuren

André vertelt: dít is de reden dat een huwelijk met Monique voorlopig niet gaat gebeuren

André vertelt: dít is de reden dat een huwelijk met Monique voorlopig niet gaat gebeuren

De geruchten gaan al langer dat André Hazes (26) zijn Monique Westenberg (43) binnenkort ten huwelijk wil vragen. Toch wil de zanger nog even wachten met op zijn knieën gaan. En daar heeft hij een duidelijke reden voor.

Huwelijk André en Monique?

Aan het Vlaamse Dag Allemaal laat André weten zeker klaar te zijn voor deze verbintenis. “Ik sta daar zeker voor open. Ik zou ook heel graag nog een tweede kindje met haar willen.” Maar binnenkort al dé vraag stellen, zal niet gebeuren. “Ik heb best nog wel wat goed te maken. Ik denk dat ik mezelf eerst wat moet bewijzen”, aldus Hazes. Hij verwijst hiermee naar zijn korte ‘uitstapje’ met Bridget Maasland (45): het koppel hield het nog geen honderd dagen met elkaar vol.

Trouwen

Maar na deze korte romance weet André het wel echt zeker: Monique is dé vrouw voor hem. Geen ander verovert meer zijn hart. “Als ik wil trouwen met iemand, is het met haar.”

Lees ook
Bakken kritiek voor André Hazes wegens nieuwe, heftige videoclip: ‘Niet verantwoord’

Turbulent liefdesleven

André en Monique zijn sinds 2014 een stel (al was Bridget ook toen al eens in beeld) en verwelkomden in oktober 2016 hun eerste kindje, kleine Dré (3). In de zomer van 2018 namen ze al eens een relatiepauze, die ongeveer een maand duurde. Afgelopen november lieten zij opnieuw weten uit elkaar te zijn. Nog diezelfde dag maakte Monique bekend dat André gevoelens had voor een andere vrouw, waarna André de volgende dag onthulde dat de twintig jaar oudere Bridget (45) zijn hart had gestolen. Zo’n drie maanden later gingen de twee alweer uit elkaar en liet de zanger kort erna weten weer samen te zijn met de moeder van zijn kind. De Curaçao-vakantie zou alles veranderd hebben; onlangs greep Monique weer daarop terug, waarmee ze een steek onder water uitdeelde aan de RTL Boulevard-presentatrice.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Biosje! #verschrikkelijkeikke3

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram