Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes voor het eerst met nieuwe liefde Sarah van Soelen op Instagram te zien

André Hazes voor het eerst met nieuwe liefde Sarah van Soelen op Instagram te zien

André Hazes voor het eerst met nieuwe liefde Sarah van Soelen op Instagram te zien

Het was even afwachten wanneer het dan zou gaan gebeuren; maar gisteravond heeft André Hazes (27) voor het eerst een video gedeeld met zijn nieuwe liefde, influencer en model Sarah van Soelen (25). Afgelopen week bevestigden de twee – met de nodige omwegen – hun liefde voor elkaar en zijn nu voor het eerst samen op Instagram te zien. In zijn Stories plaatste Andre een korte video waarop zowel hij als Sarah lachend te zien zijn.

Meer dan vriendschap

André Hazes gaf dinsdagavond bij Beau toe dat er tóch wel meer is dan vriendschap met Sarah van Soelen. Of er echt al sprake is van een nieuwe liefde, was nog maar de vraag. Maar: “Ik ben wel gek op dat meisje, ja.” Hij vond dat hij daarmee eigenlijk al te veel had gezegd.

De tekst gaat verder onder de foto.

andre hazes Sarah van soelen

Bevestigd

Ook Sarah bevestigde de nieuwe liefde in haar leven. Hoewel ze het niet met zoveel woorden ook echt zegt, plaatste de influencer wel een alleszeggend hartje in haar Instagram Stories. Het blijkt uit de video van gisteravond dan wel weer, dat de speculaties over Sarah’s Stories dan toch waar zijn.

Definitief voorbij

André maakte vorige maand in een Instagram post bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. De bom barstte op de Nederlandse Antillen, daar waar de zanger en Monique elkaar een jaar eerder juist hervonden na André’s kortstondige avontuur met Bridget Maasland. Het gerucht gaat dat Monique daar André’s tweede telefoon ontdekte.Eenmaal thuis vertrok André meteen uit de gezinsvilla en haastte zich direct naar Sarah, met wie hij sindsdien samen in een appartement woont.

Lees ook
Met of zonder André: ‘zussen’ Monique en Roxeanne gaan nog steeds samen op pad en hebben grote plannen

Goed contact

Het contact met Monique verloopt volgens André ‘heel goed’. “De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP, Instagram