Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ‘Stoere bink’ André Hazes blijkt toch wat kleinzerig: ‘Ik dacht ik doe dit een keer, wat een hel’

‘Stoere bink’ André Hazes blijkt toch wat kleinzerig: ‘Ik dacht ik doe dit een keer, wat een hel’

‘Stoere bink’ André Hazes blijkt toch wat kleinzerig: ‘Ik dacht ik doe dit een keer, wat een hel’

André Hazes traint zich suf in de sportschool en komt doorgaans over als een stoere gast die wel tegen een stootje kan. Toch stond het huilen hem dit weekend nader dan het lachen toen hem een nieuw kapsel werd aangemeten. Op het strand van Ibiza, waar hij momenteel (weer) vakantie viert met liefde Sarah van Soelen, kreeg hij zogeheten cornrows (op de hoofdhuid vast gevlochten vlechtjes) in zijn haar. Daar had hij al gauw ontzettend veel spijt van. Als haar op z’n hoofd, dus.

André Hazes met cornrows

De zanger was er al snel klaar mee, blijkt uit een serie foto’s op Instagram. Daarop was in Stories eerst te zien hoe de zanger op het strand de nieuwe look liet creëren door een local. Al tijdens het invlechten omschrijft André het als “een hel”. “Heel leuk, doe een keer”, schrijft hij bij de beelden.

Stoere bink

Vriendin Sarah was wel enthousiast. “Kijk m’n bink”, schreef zij weer in haar Stories bij een foto van het eindresultaat. Ook in haar feed deelde ze een romantische foto waarop ze haar ‘nieuwe’ André passievol zoent tijdens een avondje uit.

Lees ook
André en Sarah delen verliefde kiekjes vanuit hun nieuwe huis: ‘Zo blij om dit met de liefde van mijn leven te doen!’

‘Zo’n spijt’

Maar helaas trok die bink het niet langer. De vlechtjes zijn er dezelfde avond, na amper een paar uur, nog uitgegaan. “Zo’n spijt de hele avond… Nu al eruit!”, aldus Hazes. In een kort filmpje is te zien dat Sarah met een schaartje de elastiekjes los knipt. Als Hazes uit zijn lijden is verlost, blijft een ontploft kapsel – old skool wafelhaar – achter.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ????????? (@sarahvansoelen)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ????? ????????? (@sarahvansoelen)

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders