Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes over bekende brug-tatoeage: ‘Had er beter over moeten nadenken’

André Hazes over bekende brug-tatoeage: ‘Had er beter over moeten nadenken’

André Hazes over bekende brug-tatoeage: ‘Had er beter over moeten nadenken’

De korte liefdesromance tussen André Hazes en Bridget Maasland leek groots uit te pakken toen André in november een tatoeage van een brug liet zetten. Velen dachten namelijk dat het nieuwste inktplaatje bedoeld was voor Bridget aangezien het Engelse woord voor brug ‘bridge’ is. Het scheelt immers maar een letter. In ‘Jinek’ laat de zanger weten hoe hij nu denkt over zijn tatoeage na de breuk.

Tatoeage André Hazes

Als Eva vraagt of André ergens spijt van heeft zegt hij “Nee, ik heb van niets spijt. Maar ik heb wel tatoeages waar ik beter over had kunnen nadenken.” Zodra Eva aan André vraagt welk exemplaar dat is, begint hij te lachen. “De logische journalistieke vraag, André”, reageert Eva daar grappend op.

‘Gewoon niet mooi’

“Ik ben met mijn neefje naar New York geweest en dat was in de tijd dat ik teveel dronk. Toen heb ik deze laten zetten”, zegt hij wijzend naar de bekende brug-tatoeage op zijn pols. Volgens de zanger is het plaatje niet goed zichtbaar en zijn bepaalde lijnen veel te dik gezet. “Het is gewoon niet mooi gedaan.”

Lees ook
Bridget’s verhaal kennen we: volgens André is dít de reden van hun relatiebreuk

Knipperlichtrelatie

Begin november kondigde André met veel bombarie aan dat hij zijn knipperlichtrelatie met Monique Westenberg had beëindigd. Het was Monique die vervolgens uit de doeken deed dat André verliefd was op een ander. Een dag later bleek die ander niemand minder dan de twintig jaar oudere Bridget te zijn. Maar de relatie met Bridget was van korte duur. Op 17 februari werd bekend dat zij en André een eind aan hun relatie hadden gemaakt, nadat ze drie maanden samen waren. Dat gebeurde vlak na de terugkeer van een vakantie op Curaçao (waar André ook enkele dagen doorbracht met zijn ex Monique en hun zoontje). Tijdens de Curaçao-vakantie ontstonden er al geruchten dat André en Monique het weer stukken beter ‘met elkaar konden vinden’. Uiteindelijk maakte André eind februari via Instagram bekend dat hij weer samen was met Monique.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

@rhcwestland ?

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We Want More.

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bodyguard for life?

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress