Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bridget bekent: in 2014 heeft ze al eens met André gezoend

Bridget bekent: in 2014 heeft ze al eens met André gezoend

Bridget bekent: in 2014 heeft ze al eens met André gezoend

Sinds bekend is dat Bridget Maasland de nieuwe liefde van zanger André Hazes is, draait de geruchtenmolen overuren. Hoewel het stel eerst aangaf elkaar slechts één week te kennen, bevestigt Bridget nu dat er in 2014 al voor het eerst werd gezoend.

Aantrekkingskracht

De Telegraaf kwam met het gerucht dat André en Bridget seks zouden hebben gehad op de bruiloft van Patty Brard in 2014. Bridget laat aan RTL Boulevard weten dat dit grote onzin is. Toch konden de twee die avond (André was 20, Bridget 39) niet helemaal van elkaar afblijven; Bridget laat weten dat er die avond wel gezoend is. “Ik heb die avond absoluut geen ‘huwelijksnacht’ beleefd met André. Er is die avond een zoen geweest, meer wil ik hier niet over kwijt.”

Kwetsend

Ook zegt Bridget dat deze zoen destijds niet veel voor haar betekende. Ze vindt het kwetsend dat het gerucht dat de twee die avond seks zouden hebben gehad naar buiten is gebracht zonder hoor en wederhoor toe te passen.

Waren André en Monique al samen?

De bruiloft van Patty vond plaats in september 2014. In augustus 2014 deelde André de eerste foto met Monique en zouden de twee al samen zijn; het bijschrift betrof enkel een rood hartje. Het lijkt er dus toch op dat André in het prille begin van zijn relatie met Monique al eens viel voor de charmes van Bridget.

Lees ook
Opmerkelijk: André en Bridget zeggen pas een week te daten

Reactie Roxeanne

Inmiddels heeft ook zus Roxeanne gereageerd op de liefdesperikelen van haar broer: “Het is allemaal al pijnlijk genoeg. Ik vind niet dat ik degene ben die daar iets over hoort te zeggen. Ik wens ze allemaal heel veel sterkte.”

De eerste foto met Monique:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP