Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bridget staat uitgebreid (en ietwat klef) stil bij ’43e’ verjaardag van liefje André

Bridget staat uitgebreid (en ietwat klef) stil bij ’43e’ verjaardag van liefje André

Bridget staat uitgebreid (en ietwat klef) stil bij ’43e’ verjaardag van liefje André

André Hazes is jarig. De zanger mag vandaag 26 – de 30 komt langzaam in zicht – kaarsjes uitblazen. Zijn nieuwe liefde Bridget Maasland feliciteert de zanger zoals we hadden kunnen verwachten: ze stort haar hart uit op sociale media (en geeft het woord klef een nieuwe betekenis).

‘Liefde van mijn leven’

Dat André en de twintig jaar oudere Bridget hun liefde niet onder stoelen of banken steken, kan haast niemand zijn ontgaan. Dat is vandaag dan ook niet anders. Op Instagram feliciteert Bridget haar ‘man’ en noemt hem onder meer ‘de liefde van haar leven’.

Trots als een pauw

“Lief, ik ben zo onwaarschijnlijk trots op jou”, richt ze zich op Instagram tot de volkszanger. “Jouw hart zit echt op de juiste plek. Als vriend, als vader, als man, als hubby. Gefeliciteerd knapperd, feliciteert de 45-jarige Maasland haar vriend met zijn 26e verjaardag. “Ben je klaar voor de rest van je leven? Dit is de bedoeling. Jij bent de liefde van mijn leven.”

Zelfspot

De zanger kan natuurlijk niet anders dan reageren op de lieve woorden van zijn vriendin, maar doet dat uiteraard wel zoals we van hem gewend zijn. Romantisch, maar wel ietwat afgezwakt door een sarcastisch grapje aan het einde. “Ben zo blij met jou. Een spiegel waar ik in kijk. Blij dat ik mijn 43e verjaardag met jou mocht vieren!”, waarmee de zanger doelt op het veelbesproken leeftijdsverschil tussen de twee.

Lees ook
Is Monique Westenberg weer verliefd? Ex André Hazes reageert op Tino Martin-geruchten

Soulmates

In november werd bekend dat Bridget en André een setje vormden. Het nieuws verscheen slechts een dag na de bekendmaking van de breuk tussen André en zijn ex Monique Westenberg. De media viel uiteraard meteen over het leeftijdsverschil, maar ook het ‘vage’ verhaal hield de paparazzi flink bezig. De twee zouden elkaar destijds pas een week hebben gekend, maar hun acties deden vermoeden dat er al langere tijd iets gaande was en dat André Monique zou hebben bedrogen met Bridget. De twee hebben dit altijd ontkend. Begin januari, na officieel anderhalve maand samen, noemde de zanger Bridget al zijn ‘soulmate’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Trots op deze hoor!??

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Peter Smulders