Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > André Hazes beleeft bijzondere avond met zoon Bridget Maasland

André Hazes beleeft bijzondere avond met zoon Bridget Maasland

André Hazes beleeft bijzondere avond met zoon Bridget Maasland

Bridget Maasland moest haar geliefde André Hazes de afgelopen tijd heel wat avonden missen. De zanger stond de afgelopen dagen namelijk avond na avond op het podium van de Vrienden van Amstel Live! In Rotterdam Ahoy. En daar kreeg hij gisteravond hoog bezoek. 

Hoog bezoek voor André

Niet alleen Bridget kwam dit weekend namelijk weer een kijkje nemen, ook haar 11-jarige zoon Mees, die ze kreeg uit haar huwelijk met Pepijn Padberg, mocht gisteren mee. Naast dat hij met zijn grote idool rapper Snelle op de foto mocht, zo is te zien op de Instagram Stories van Bridget, gaf de vriend van zijn moeder hem ook gelijk een kijkje backstage. “Hoog bezoek vanavond”, schrijft de 26-jarige zanger bij de foto met Mees.

Al mijn liefdes

Op de foto is te zien dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden, en ook Bridget postte gisteren een foto van het tweetal en de hond. “Al mijn liefdes bij elkaar”, schrijft ze erbij. Eerder vertelde ook Mees zelf al op camera wat hij van de nieuwe man in zijn moeders leven vindt. “Ik vind hem aardig”, vertelde hij toen lachend.

En dat is niet het enige waaruit blijkt dat Mees de zanger wel kan waarderen. Zo vond hij dat zijn moeder ‘officieel ontslagen’ was, nadat André hem met zijn knutselwerk hielp. Oeps…

Lees ook
‘Hey Bridget en André, dat ‘rustig aan doen’ is niet helemaal gelukt hè?’

Grote afwezige

Waar zijn eigen zoon, André junior van drie, eerder regelmatig bij zijn vaders concerten aanwezig was, is hij nu de ‘grote’ afwezig. Hij geniet namelijk samen met zijn moeder Monique, met wie André ruim vijf jaar samen was, van een vakantie op een zonnige bestemming.

View this post on Instagram

Hoog bezoek vanavond!❤️ @bridgetmaasland ?

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

View this post on Instagram

Where the sky touches the sea

A post shared by ??????? ???̈? (@moniquenoell) on

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, ANP