Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat is er aan de hand? André Hazes zegt nu ook shows van volgende maand af

Wat is er aan de hand? André Hazes zegt nu ook shows van volgende maand af

Wat is er aan de hand? André Hazes zegt nu ook shows van volgende maand af

Vorige maand heeft André Hazes laten weten dat hij flink in de put zit. Hij zit al sinds september thuis met een burn-out. Fans denken dat zit ondergedoken zit bij zijn moeder, Rachel Hazes, in Mijdrecht. Ook zijn er al een hoop geruchten rond gegaan dat het over en uit zou zijn tussen André en zijn verkering Sarah. 

Helemaal niks

Maar niets is nog officieel bevestigd. Sinds september heeft Hazes dus niks meer van zich laten horen, ook over zijn toestand. Wat wel bekend is, is dat zijn concerten de aankomende maanden allemaal zijn geannuleerd. De zanger zou eigenlijk op 26 november in het Theater Markant in Uden een concert geven. Deze is helaas afgelast en voor dit concert worden er ook geen tickets meer verkocht. Niet alleen de optredens in Nederland, maar ook alle shows in België heeft André afgezegd. Hij zou een aantal concerten geven in de Oktoberhallen, maar alles is gecanceld.

Lees ook
Montana Meiland overladen met complimenten dankzij dít kapsel: ‘Wat ben je prachtig’

Weer op kracht komen

En er is helaas nog meer slecht nieuws voor de fans. De zanger zal ook niet aanwezig zijn bij de Holland Zingt Hazes-concerten die begin november plaatsvinden in het Ziggo Dome. Volgens zijn management heeft dit alles te maken met zijn burn-out. Hij zal eerst weer ‘op kracht moeten komen’, maar hoe lang dit nog zal duren, is dus nog niet bekend. Voorlopig zullen er dus geen concerten van André Hazes zijn, en is er ook nog niet bekend of deze zullen worden ingehaald.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | beeld: BrunoPress