Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gespot in het zwembad: zijn André en Monique toch weer samen?

Gespot in het zwembad: zijn André en Monique toch weer samen?

Gespot in het zwembad: zijn André en Monique toch weer samen?

André Hazes (28) en Monique Westenberg (44) zijn een maand lang met hun zoontje in Amerika geweest. De geruchtenmolen draaide overuren en mensen waren overtuigd dat de twee weer bij elkaar zijn. Monique sprak dit op Instagram tegen. Echter zijn er nu foto’s van de twee opgedoken bij weekblad Privé waarbij te zien is dat de twee het wel heel erg gezellig met elkaar hebben gehad in Amerika.

Monique reageert op de geruchten

Monique besloot te reageren op de geruchten dat ze weer samen is met André. Ze deelde een aantal vakantiekiekjes op Instagram en deed haar kant van het verhaal. “Florida was heerlijk! Zo leuk gehad met elkaar, in alle rust. Het was wel heel bijzonder om dan vanaf het thuisfront berichten toegestuurd te krijgen waarin staat dat we weer een stel zouden zijn en zelfs zullen gaan trouwen. Man, wat wordt er tegenwoordig toch veel onzin voor waarheid aangenomen”, aldus Monique.

Lees ook
Monique reageert op geruchten trouwplannen met André (en Yvonne Coldeweijer vindt er ook iets van)

Nieuwe beelden André en Monique

De Privé van deze week laat echter een heel ander beeld zien dan dat wat Monique beweert. Er zijn namelijk door Privé nieuwe beelden gepubliceerd van André en Monique. “Dit is pas echte juice”, noemt de Privé de beelden. De cover laat een gedeelte van de beelden zien waarbij Monique André omhelst in het zwembad. Er zit ook een intieme familiefoto tussen.

De Telegraaf laat weten dat de twee ook hand in hand en in een “innige omstrengeling” te zien zijn in het blad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Privé.nl (@prive.nl)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA | Beeld: Brunopress