Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Lekker dan, André: ‘Als Monique klaagde dat ze moe was, dacht ik: ‘Waar ben jij nou moe van?”

Lekker dan, André: ‘Als Monique klaagde dat ze moe was, dacht ik: ‘Waar ben jij nou moe van?”

Lekker dan, André: ‘Als Monique klaagde dat ze moe was, dacht ik: ‘Waar ben jij nou moe van?”

André Hazes, Monique Westenberg en Bridget Maasland vormden dé love triangle van het decennium. Inmiddels is de bizarre driehoek verleden tijd en zijn André en de moeder van zijn kind weer helemaal in de wolken. Maar alles is niet zómaar weer koek en ei. In een nieuw interview met Privé trekt André het boetekleed aan en vertelt hij welke drastische gedragsveranderingen hij moest maken om Monique opnieuw voor zich te winnen.

‘Ik was thuis aan het ontvluchten’

In de periode voor de breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg liep de zanger meestal weg voor hun problemen. “Nu ik aan het verleden terugdenk, was ik thuis aan het ontvluchten. Ik bedacht steeds wel iets om ergens naar toe te gaan”, zo vertelt hij.

‘Ik had genoeg uit te leggen’

Nu de twee na zijn avontuur met Bridget Maasland weer bij elkaar zijn gaat het beter dan ooit, laat Hazes weten. Maar dat ging niet vanzelf. “Natuurlijk niet. Laat ik dat vooropstellen. Natuurlijk had ik genoeg uit te leggen. Daar had Moon ook alle recht op. Ik heb dingen gedaan die niet goed waren. Dat wil ik nu ook gewoon hardop te zeggen.”

André was een eikel

De twee hebben volgens de zanger nog steeds “hele lange en goede gesprekken”, onder meer over de taakverdeling thuis. “In huis deed ik ook niet echt veel. Als we bonje hadden, dan zei ik wel eens tegen haar: ‘Ik ben moe, ik heb helemaal geen zin om op te ruimen’. En ik had te weinig oog voor wat zij allemaal deed. Als zij klaagde dat ze ook moe was, lag op het puntje van mijn tong om te vragen: ‘Waar ben jij nou moe van?'”.

Hij heeft het door, hoor

Nu hij zelf vaker de zorg voor hun zoontje Dré (3) op zich neemt, heeft hij daar vanzelf antwoord op gekregen. Dat André onderschat heeft dat een kind opvoeden óók hard werken is, is een understatement. “Nu maak ik het ook mee. Als zij wel eens alleen weg is en ik heb onze jongen de hele dag bij me… ik kan je zeggen: ik doe liever een heel weekend Ahoy, dan ben ik minder moe!”

Nu is alles beter

Sinds eind februari heeft André weer een relatie met de moeder van z’n kind, zo’n anderhalve week nadat André en Bridget een punt achter hun kortstondige liefdesavontuur hadden gezet. De vonk tussen de ouders van de kleine Dré zou weer overgesprongen zijn op Curaçao (waar zowel Monique als Bridget ook aanwezig waren), al blijft Hazes ontkennen dat er toen iets gebeurd is tussen beiden. Hij bezweert dat hij niet is vreemdgegaan met Westenberg, toen hij nog een relatie had met Bridget. De zanger geeft toe zich toen samen met Westenberg op een toilet te hebben bevonden, maar zijn zoon was daarbij volgens hem aanwezig. “Als ik zou vreemdgaan, zou ik dat toch niet doen op een toilet op Curaçao?”, aldus de zanger eerder deze week in de ochtendshow van Radio 538 met Frank Dane. “Als iemand alles smerig vindt, dan ben ik het wel. En dan zou ik iets doen in 55 graden op een smerig toilet?” Dat André dat verhaal blijft ontkennen, is opmerkelijk, aangezien er behoorlijk hard bewijs rondslingert.

Lees ook
André Hazes blijft vreemdgaan met Bridget ontkennen: ‘Anders was ik er niet meer ingekomen’

Kinderwens

Volgens Hazes zou een broertje of zusje voor zijn zoon welkom zijn en hebben hij en Monique het er ook over gehad. Omdat zijn vriendin niet via natuurlijke weg zwanger kan worden, heeft de zanger hierbij wel “een dubbel gevoel”. Hazes noemde in de radioshow het traject voor een extra kind “een lange weg, vooral voor Monique natuurlijk”. In de drie maanden dat hij samen was met Bridget, hadden ook zij het over een eventuele liefdesbabyBridget werd begin dit jaar zelfs gespot bij een Amsterdamse verloskundigenpraktijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Gezinsuitje❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door Andre Hazes (@andrehazes) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

❤️

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: ANP