Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > AMA’s: Selena Gomez geeft emotionele speech na terugkeer uit rehab

AMA’s: Selena Gomez geeft emotionele speech na terugkeer uit rehab

AMA’s: Selena Gomez geeft emotionele speech na terugkeer uit rehab

We vertelden jullie enkele maanden geleden dat popzangeres Selena Gomez zichzelf had laten opnemen in een rehab-kliniek omdat ze kampte met angstaanvallen en depressieve gevoelens. De ster verliet enkele dagen geleden de instelling en maakte gisteren haar eerste publieke verschijning tijdens de American Music Awards 2016. Hier ontving ze haar allereerste AMA ooit en sprak ze in haar speech over de emotionele rollercoaster van de voorbije maanden. 

Selena Gomez betrad gisteren het podium van de American Music Awards nadat ze bekroond werd tot ‘Favoriete vrouwelijke Pop/Rock-artiest‘. Tijdens haar speech vertelde de zangeres over de gezondheidsproblemen die ervoor gezorgd hadden dat ze zichzelf had laten opnemen in rehab.

“In 2014 was ik op dit podium voor de eerste keer 100% eerlijk tegen jullie. De meeste van jullie weten veel over mijn leven, of ik dit nu leuk vind of niet. Ik moest even stoppen, ik had namelijk alles wat ik wilde maar toch voelde ik me leeg en verscheurd vanbinnen,” zei de zangeres met bevende stem.

De ‘Love you like a lovesong’-zangeres gaf toe dat een deel van haar probleem was dat ze iedereen tevreden wou stellen. “Ik probeerde zo hard om voor iedereen goed te doen en niemand teleur te stellen, tot op het punt dat ik mezelf teleurstelde. Ze ging ook dieper in op de sociale media cultuur en zei dat ze niet meer op zoek is naar dat type van validatie. Ik wil jullie lichamen niet zien op Instagram, ik wil zien wat er aan de binnenkant schuilt,” zei Selena terwijl ze naar haar hart wees. “Als je je vanbinnen verscheurd voelt, hoeft je zo niet te blijven. En als er één ding is dat jullie over mij moeten weten, is het dat ik geef om andere mensen. Bedankt voor de prijs, deze is voor jullie!

Lees ook: