Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Amalia vertelt over haar stelende zusjes: ‘Gillende discussies aan tafel’

Amalia vertelt over haar stelende zusjes: ‘Gillende discussies aan tafel’

Amalia vertelt over haar stelende zusjes: ‘Gillende discussies aan tafel’

Het aankomende schooljaar wordt heel bijzonder voor prinses Amalia (18). De kroonprinses gaat dan studeren en op kamers in Amsterdam. Ze is al wel gewend om veel van huis te zijn vanwege haar tussenjaar. Toch miste Amalia haar zusjes wel veel, vertelt ze in een interview met Story. 

Prinses Amalia (18) genoot het afgelopen jaar van een welverdiend studiejaar. Wat ze allemaal heeft gedaan blijft een beetje vaag. Ze heeft zich in ieder geval ingezet voor het Oranjefonds en ze was veel van huis. Net als haar zusje Alexia (17), die dit jaar in Wales op school zit. Zusje Ariane (15) woont nog wel thuis.

Lees ook
Amalia heeft haar keuze gemaakt: prinses gaat studeren in Amsterdam

Grappen en discussies

De drie zusjes zagen elkaar het afgelopen jaar maar weinig. En dat vond Amalia toch wel jammer. Ze heeft veel gemist. “Zoiets simpels als ’s avonds naar de eettafel kijken en er maar vier borden zien staan in plaats van vijf, omdat Alexia in Wales was”, vertelt de kroonprinses aan Story.

Wat Amalia dan zo miste? “Ik miste ook zeker de eindeloze grappen en het lachen aan tafel. Met ook af en toe de gillende discussies, die er natuurlijk ook bij horen. En het samen lol hebben. Zeker ook als ik zelf een tijdje weg was, miste ik mijn zusjes.”

Maar, de kroonprinses grapt wel dat ze bepaalde dingen ook zeker niet heeft gemist. “Maar als we dan weer bij elkaar waren en ze mijn spullen weer stelen, en ik die van hen, dan is het wat minder. Zo van: ga ook maar weg.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress