Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Amai: deze Pfaffs komen terug met een eigen realityserie

Amai: deze Pfaffs komen terug met een eigen realityserie

Amai: deze Pfaffs komen terug met een eigen realityserie

Het is alweer tien jaar geleden dat Jean-Marie Pfaff en zijn familie afscheid namen van de camera’s die het wel en wee bij hen thuis vastlegden. Een deel van de Pfaffs heeft nu wel weer zin in een verse realityserie.

Bijzondere plekken

Sam Gooris (48) en zijn vrouw Kelly Pfaff (44) zijn nog altijd gelukkig samen. Maar natuurlijk hebben de Vlamingen ook zo hun perikelen, die allemaal worden vastgelegd in de nieuwe realityserie ‘Expeditie Gooris’. In de serie gaat het gezin op zoek naar plekken die een bijzondere betekenis voor ze hebben.

Dat doet de familie Gooris geheel in stijl in een Volkswagen-busje. En route door Europa nemen ze ook nog eens bekende Vlamingen mee op hun roadtrip.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kelly Pfaff-Gooris 🎀 (@kellypfaffg)

Herinneringen maken

Het nieuws is opvallend omdat Kelly vorig jaar nog zei niet te piekeren over nog een realityserie. Door de coronacrisis is ze van gedachten veranderd. ‘We stemden toe omdat we herinneringen willen maken met het gezin. Net als iedereen hebben we anderhalf jaar thuisgezeten. Je zit dan wel constant samen – en dat is knus – maar veel nieuwe dingen maak je niet mee.’

Het is nog wel even afwachten of Expeditie Gooris ook op de Nederlandse tv wordt uitgezonden. Het programma staat in ieder geval eind dit najaar gepland op het Belgische VTM.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress