Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > ZIEN: Alicia Keys draagt voor het eerst sinds een jaar weer make-up

ZIEN: Alicia Keys draagt voor het eerst sinds een jaar weer make-up

ZIEN: Alicia Keys draagt voor het eerst sinds een jaar weer make-up

In 2014 was ze nog het gezicht van de beautylijn van Givenchy, maar twee jaar later zwoer Alicia Keys (35) make-up volledig af. Tot nu. 

Van de cover van haar jongste album ‘Here‘ tot de opnames van talentenjacht ‘The Voice‘ waarin ze fungeert als jurylid: vorig jaar besloot Alicia Keys de volledige inhoud van haar beautykast in de vuilbak te gooien.

‘Ik wil me niet langer verstoppen’

‘Ik wil me niet meer verstoppen. Mijn gezicht niet, mijn gedachten niet, mijn ziel niet, mijn dromen niet en mijn struggles niet’, schreef de 35-jarige zangeres en mama van twee in mei vorig jaar over haar drastische beslissing in een open brief op Lenny Letter, het lifestyleplatform van ‘Girls’-actrice Lena Dunham. 

Voor het februarinummer van het modemagazine ‘Allure‘ zet ze haar principes voor het eerst sinds een jaar opzij. Op de cover zien we de vijftienvoudige Grammywinnares zonder een gram make-up, maar binnenin het magazine schittert Keys met verschillende tinten eyeliner op en rond de oogleden.

‘Ik ben geen slaaf van make-up’

‘Ik ben geen slaaf van make-up, maar ik ben ook geen slaaf van géén make-up. Ik kan kiezen wanneer ik wel of niet make-up wil dragen, dat is mijn recht’, aldus de ‘Blended Family’-zangeres. Amen!

Keys in Allure

Alicia Keys

Keys in Allure

Alicia Keys

Keys in Allure

Alicia Keys

Allure

Alicia Keys

Lees ook: