Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ali B steekt twee middelvingers op naar álle vrouwen die zijn lichaam afkraken

Ali B steekt twee middelvingers op naar álle vrouwen die zijn lichaam afkraken

Ali B steekt twee middelvingers op naar álle vrouwen die zijn lichaam afkraken

Een aantal dagen geleden postte rapper Ali B (39) vol trots een foto van zijn afgetrainde body. Hij liet daarbij precies weten op welke manier hij dit voor elkaar kreeg. Niet iedereen was hier enthousiast over. Sterker nog: de rapper kreeg behoorlijk wat negativiteit over zich heen. Nu steekt Bouali twee middelvingers op naar álle vrouwen die zijn lichaam afkraken.

Twee middelvingers in de lucht

“Deze twee middelvingers zijn voor al die mensen en VOORAL vrouwen die het altijd hebben over bodyshamen, maar overal mij af hebben lopen kraken in de comments onder verschillende posts”, zegt Ali B in de post.

Hij spreekt daarna ook nog even de train- en voedingsdeskundigen aan: “Dit werkt voor mij dus hou je verkoop praatjes over hoe fout mijn manier van werken is lekker bij je”.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec)

Ook zangeres Anouk (46) kon de bodypost niet serieus nemen en liet grappend weten: “Je ziet eruit als een verkrampte Chippendale in de menopauze”.

Akkefietjes in The Voice

Anouk en Ali zijn al jaren collega’s in het zangprogramma ‘The Voice of Holland’. De twee kwamen afgelopen seizoenen vaak in opspraak na verschillende akkefietjes. Zo ging Ali achter de schermen op de vuist met Waylon en ook Anouk en rapper Lil-Kleine konden elkaar niet uitstaan.

Robin Martens deelt emotioneel bericht: ‘Ik heb gevoeld hoe waardevol het leven is’

Door het lint

Ook waren de coaches meerdere malen met stomheid geslagen, na krankzinnige uitslagen in het zangprogramma. Zo werden talentvolle muzikanten eruit gestuurd, die gewoon door hadden moeten gaan naar de finale. Met name Anouk ging meerdere keren door het lint. Zo schreeuwde ze in de eerste liveshow dit jaar: “Wat een kut land, Hoe dan? Ik begrijp niet waarom het nog steeds zo is dat het land kiest en niet de coaches”.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders