Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ali B legt tijdelijk zijn werk neer in afwachting van het OM-onderzoek

Ali B legt tijdelijk zijn werk neer in afwachting van het OM-onderzoek

Ali B legt tijdelijk zijn werk neer in afwachting van het OM-onderzoek

In afwachting van het onderzoek van het Openbaar Ministerie legt Ali B (40) zijn werk neer. Hij zal dus tijdelijk niet actief zijn als artiest. Maar ook als niet als ondernemer en partner van SPEC, het artiestenbureau van Ali en zijn vrouw. Dat is te lezen in een statement van SPEC op Instagram. Het OM onderzoekt momenteel twee aangiftes tegen de rapper.

Ali B legt werk neer

Afgelopen donderdag werd Ali B beschuldigd van verkrachting in de BOOS-aflevering. Meerdere oud-kandidaten en medewerkers van The Voice of Holland doen een melding tegen Ali wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag. In afwachting van het OM-onderzoek hierover legt de rapper dus tijdelijk zijn werkzaamheden neer.

Lees ook:
Ali B ontkent aantijgingen, advocaat spreekt van seks met instemming

Statement

Ali B heeft tot nu toe de beschuldigingen ontkend. Dat is ook te lezen in dit statement. Het statement begint als volgt: “De uitzending van BOOS van afgelopen donderdag heeft veel impact gehad, ook op ons. Onze gedachten zijn bij iedereen die ooit te maken heeft gehad met grensoverschrijdend gedrag. Wij moedigen iedereen aan om over dit onderwerp in gesprek te gaan zodat dit kan bijdragen aan een industrie waar iedereen veilig en zonder angst kan werken.”

Lees de rest van het statement hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door SPEC. | artist management (@spec.nl)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: RTL Boulevard | Beeld: BrunoPress