Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Albert Verlinde beschuldigt Humberto Tan van ongepaste appjes

Albert Verlinde beschuldigt Humberto Tan van ongepaste appjes

Albert Verlinde beschuldigt Humberto Tan van ongepaste appjes

Zondagavond tijdens de Shownieuws-uitzending vertelt Albert Verlinde dat niet alleen bij The Voice of Holland sprake zou zijn van ongepast gedrag, maar ook tijdens RTL Late Night. Albert beschuldigt Humberto Tan van ongepaste appjes, maar de talkshowpresentator ontkent en noemt het pure smaad. 

Beschuldiging

“Ik weet dat ik hiermee wel een bommetje gooi”, begint Albert. Hij vertelt dat hij weet dat er mensen bij RTL Late Night weg zijn gegaan, omdat ze het idee hadden dat ze eerder een datingshow zaten te produceren dan een talkshow. Dit zou volgens Albert te maken hebben met de berichten die Humberto Tan na afloop van de uitzending naar “leuke” vrouwen zou sturen. Verder roept de presentator RTL op om een breder onderzoek te doen naar de “cultuur” van RTL en om kritisch te kijken naar wat er in de tijd van de talkshow precies is gebeurd.

Reactie Humberto Tan

Humberto reageert via Twitter: “Albert Verlinde beschuldigt mij van ongepaste appjes naar iedere vrouw die ik leuk zou vinden in de periode bij RTL Late Night. Wat een kolder! Pure smaad.” De presentator volgt met: “Ik bedankte na afloop van de uitzending alle gasten via app: mannen en vrouwen. Verder niets te maken met The Voice.” De presentator laat vervolgens een voorbeeld zien van een appje die hij in 2017 naar Albert Verlinde heeft gestuurd.

Lees ook
Jeroen Rietbergen, man van Linda de Mol, stapt op na ongepast gedrag: ‘Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden’

Ongepast gedrag

Zaterdag liet RTL weten dat The Voice of Holland voorlopig niet uitgezonden zou worden. Dit heeft te maken met machtsmisbruik en ongepast gedrag. BNNVARA heeft namelijk een onderzoek gestart naar seksueel ongepast gedrag van meerdere mannen met een hoge functie. Jeroen Rietbergen, man van Linda de Mol en bandleider bij The Voice of Holland, heeft inmiddels de beschuldigingen erkent.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Nu.nl| Beeld: BrunoPress