Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ai: Harry en Meghan hard uitgejoeld tijdens Britse tv-show

Ai: Harry en Meghan hard uitgejoeld tijdens Britse tv-show

Ai: Harry en Meghan hard uitgejoeld tijdens Britse tv-show

Nadat prins Harry en Meghan Markle een boekje open deden over het reilen en zeilen binnen het Brits koninklijk huis, zijn ze er in Harry’s thuisland bepaald niet populairder op geworden. Het is zelfs zo ver gekomen dat het paar werd uitgejouwd toen een tv-fragment van het bewuste interview met Oprah Winfrey werd uitgezonden tijdens een Britse tv awardshow. 

Boe-geroep

Donderdagavond vonden de Britse National TV Awards plaats in de Londense O2-arena. Natuurlijk was het interview waarin Harry en Meghan vertelden over hun loodzware tijd in het koninklijk huis een tv-moment waar de Britten niet omheen kunnen. Hoewel het stel ook kon rekenen op bewondering om hun openhartigheid en kwetsbaarheid, blijkt dat lang niet alle Britten langer fan zijn van de twee. Dat was te merken toen tijdens het uitzenden van een fragment van dat interview de arena ontstak in boe-geroep.

Prins Andrew

Daaruit blijkt dat het aanwezige publiek The Queen support. Tijdens een fragment van de begrafenis van prins Philip hield het publiek zich wél koest. Uit een recent onderzoek blijkt ook dat Harry en Meghan minder geliefd zijn dan ooit. Alleen prins Andrew, die verdacht wordt van seks met minderjarigen en verkrachting, scoort nog minder hoog.

Wat niet meehelpt, is dat de twee onlangs een opmerkelijk verzoek deden aan The Queen. Ze willen hun pasgeboren dochter Lilibet, vernoemd naar haar overgrootoma, koninklijk laten dopen in Windsor Castle. Dat leidde binnen het paleis tot ongeloof. ‘Ze willen misschien oprecht de koningin zien, maar het is adembenemend gezien wat ze haar dit jaar hebben aangedaan.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: HLN.be | Beeld: Brunopress