Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ai! Deze Girls-actrice gaat scheiden

Ai! Deze Girls-actrice gaat scheiden

Ai! Deze Girls-actrice gaat scheiden

Hollywood-breakups: alsof we daar vorig jaar nog niet genoeg van hadden gehad. Helaas lijkt het er dit jaar niet beter op te worden. Girls-actrice Jemina Kirke liet eerder vandaag – op de ‘meest depressieve dag van het jaar’ nota bene – weten te gaan scheiden van haar man, Michael Mosberg.

De 31-jarige Kirke, die in de serie de rol van Jessa op zich neemt, ontmoette Mosberg (45) in rehab. De actrice verbleef daar – net als haar personage in de serie – enige tijd om af te kicken van haar wilde levensstijl. Of zoals het zei in een eerder interview: “I was in rehab in rehab for everything…partying”.

Afbeelding via Pinterest, afkomstig van i2.cdnds.net

In hetzelfde interview vertelt Kirke dat Mosberg nerveus was om een relatie met haar aan te gaan. “Hij had alle recht om bang te zijn, want hij kende mijn achtergrond. Maar ik was een ander mens toen. Ik was nog jong (begin twintig, red.) en ik had nog geen kinderen,” aldus de actrice.

Het stel trouwde in 2009 en heeft twee kinderen, dochter Rafaella Israel (6) en zoon Memphis (4). De reden van de breuk is niet bekend

 

 

Lees ook:

Bron: Grazia UK