Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Yes! De MTV EMA’s komen naar Rotterdam

Yes! De MTV EMA’s komen naar Rotterdam

Yes! De MTV EMA’s komen naar Rotterdam

Op 6 november is Rotterdam het toneel van MTV’s European Music Awards. Yay! Het is de tweede keer dat de EMA’s Rotterdam aandoen, de eerste keer was in 1997. Deze keer belooft het echter wel een heel dope feestje te worden. Tenminste als we Afrojack mogen geloven.

MTV’s Music Week
Afrojack (Nick van de Wall), Monica Geuze en Kay Nambiar zijn namelijk de drie ambassadeurs van MTV’s Music Week. De Music Week wordt de week voor de award show georganiseerd. Het is de bedoeling dat in deze week, niet alleen Nederland, maar heel de wereld wordt opgewarmd voor de EMA’s op 6 november. De drie ambassadeurs gaan hun hele netwerk inzetten om ervoor te zorgen dat deze EMA’s het meest dope feestje ever worden. We spraken met twee van de drie ambassadeurs, Afrojack en Monica Geuze.

Ambassadeurs
Afrojack is een internationaal bekende dj die heeft gewerkt met artiesten als David Guetta, Nikki Minaj en Madonna. Monica is ook dj en één van Nederlands meest bekende vloggers. Beiden dragen Rotterdam een warm hart toe en zullen er voor zorgen dat iedereen bij dit feestje wil zijn. En dat degenen die er niet bij kunnen zijn toch het gevoel zullen hebben dat ze er wel bij zijn, dankzij de uitgebreide coverage op de social media van de drie artiesten.

Waah @mtvnl music week 2016 is coming!!

A photo posted by Monica Geuze (@monicageuze) on

Afrojack en Monica zijn duidelijk een heel goede keus om dit evenement te promoten. Hoewel… wat betreft Afrojack had MTV eigenlijk geen keuze. Toen hij een jaar geleden hoorde dat de EMA’s in Rotterdam zouden plaatsvinden, bood hij zichzelf spontaan aan als ambassadeur en nee als antwoord was geen optie. Hoewel ze officieel de ambassadeurs zijn, is het zeker niet hun bedoeling om plichtmatig verslag te doen van de Music Week. Nee, nee, nee: het wordt zo vet, dat ze niets anders willen dan aan iedereen laten zien hoe geweldig het is. En dat is een instelling die wij wel kunnen waarderen. De Music Week zal natuurlijk in de vlogs van Monica te zien zijn, en misschien komt Afrojack ook nog wel een keer langs als gastvlogger. Houd haar vlogs dus goed in de gaten!

Benen in de nek
Of ze zelf ook gaan optreden tijdens de Music Week willen ze nog niet bevestigen. Monica gaat waarschijnlijk wel iets doen. En ook Afrojack liet doorschemeren best interesse te hebben, misschien dat hij zelfs nog wel wat van zijn ‘internationale vriendjes’ uitnodigt. De twee kenden elkaar nog niet voordat ze als ambassadeurs aan de slag gingen. Maar er is duidelijk een klik. Zo doen ze tijdens het interview spontaan een wedstrijdje wie het best zijn been in de nek kan leggen (Afrojack kwam trouwens het verste), want waarom ook niet?

Plannen voor na de Music Week hebben ze nog niet. Bijkomen is waarschijnlijk niet nodig, want beiden hebben genoeg energie voor tien. Zoals Monica zelf al zei: ‘Inkakken is bijpakken’ en daar is Afrojack het roerend mee eens. Tijd voor een boksje. Maar gelukkig geen boksje met Flash, want daar heeft Monica een hekel aan.

giphyfitb

Beeld: giphy.com

Lees ook:

Zien: een voorproefje van het nieuwe seizoen van MTV’s Teen Mom

Yeah: MTV lanceert tv-kanaal in compleet nineties thema!

Trend MTV VMA’s 2016: Bloot, bloter, blootst