Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zoon Luca vergeeft affaire(s) van vader Marco: ‘Ik geloof hem op zijn mooie bruine ogen’

Zoon Luca vergeeft affaire(s) van vader Marco: ‘Ik geloof hem op zijn mooie bruine ogen’

Zoon Luca vergeeft affaire(s) van vader Marco: ‘Ik geloof hem op zijn mooie bruine ogen’

Bijna heel Nederland kwam te weten over de affaire van Marco Borsato. Zo’n affaire heeft veel invloed op de kinderen. De zoon van Marco, Luca Borsato vertelt over de moeilijke periode. Hij legt uit dat er nog steeds vertrouwen in zijn vader zit. 

Het was voor iedereen een rot jaar in 2020. Ook voor de familie Borsato. De affaire van Marco met Iris de Hond kwam de wereld in en niet lang daarna gingen Leontine en Marco uit elkaar. Ondertussen zijn de twee toch weer samen na een lange tijd. Hun zoon Luca verteld tijdens het interview in Weekend, dat hij het zijn vader ongelofelijk erg gunt.

Vertrouwen

‘Ik geloof mijn vader op zijn mooie bruine ogen.’ Luca heeft weer alle vertrouwen in zijn vader. Hij weet dat die geen slechte man is en geen slechte bedoelingen heeft. ‘Ik weet dat hij met heel veel respect naar mijn moeder kijkt. Er zijn bepaalde dingen gebeurd die zijn gebeurd en die laten we nu in het verleden.’ De familie gaat nu de toekomst in met veen goed gevoel. Ze hebben goeie moed en er alle vertrouwen in dat zo’n rotperiode niet nog een keer gebeurt.

Lees ook
Ka-ching: meme-meisje Chloe verkoopt haar filmpje voor duizenden euro’s

Ware liefde

‘Ik heb hem twee weken niet willen spreken,’ vertelde Luca. Dat de situatie nu allemaal weer zonnestralen zijn, betekend niet dat Luca nooit boos is geweest op zijn vader. Hij wilde even geen contact. Als Marco hem een appje stuurde, reageerde hij er kortaf op. Marco zijn zoon stond niet achter zijn keuze, maar hij heeft het hem uiteindelijk wel vergeven. Hij is allang blij dat zijn ouders weer gelukkig zijn samen. ‘Die twee houden van elkaar.’ Dat zal ook altijd zo blijven volgens Luca.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | beeld: BrunoPress