Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > UPDATE Advocaat Patricia Paay: ze wist niet dat ze gefilmd werd

UPDATE Advocaat Patricia Paay: ze wist niet dat ze gefilmd werd

UPDATE Advocaat Patricia Paay: ze wist niet dat ze gefilmd werd

Gisteren is een seksfilm van Patricia Paay gelekt. Niet alleen Patricia, maar ook haar dochter en veel van haar collega’s en vrienden reageerden geshockt op de onrechtmatige verspreiding van de beelden. Gisteravond was de advocaat van Patricia Paay te gast bij RTL Late Night en hij sprak met Humberto Tan over de gelekte seksfilm.

Johan Langelaar, de advocaat van Patricia Paay, vertelt in RTL Late Night dat hij tot gisteren de film niet gezien had. Hij blijft benadrukken dat het nog steeds mogelijk is dat de seksfilm die gelekt is niet echt is en dat de beelden fake zijn. Patricia heeft tegen hem gezegd dat ze niet weet dat er een film van haar gemaakt is en hij gelooft dat. La Paay zelf is geshockt door de beelden. Ze zegt: ‘het kan mijn hoofd zijn, maar het kan ook iemand anders zijn.’ Wie de video verspreid heeft wordt nu verder onderzocht.

Patricia Paay heeft maandag al aangifte gedaan van o.a. smaad. Langelaar geeft aan dat ze nu bezig zijn een claim voor te bereiden tegen de verspreider van de video. Bekijk hieronder het hele gesprek tussen Johan Langelaar en Humbert Tan hier.

UPDATE 17:00 uur

De man die in de video te zien is, ontkent de dader van het uitlekken van de expliciete  beelden te zijn. Hij ontkent ‘uitdrukkelijk iedere bemoeienis, direct of indirect met deze onrechtmatige openbaarmaking en verspreiding’, zo staat in een persverklaring van zijn advocaat Bernard Tomlow. De advocaat meldt dat de dader wel een ex van Patricia Paay is, maar om wie het precies gaat is nog onduidelijk.

Lees ook:

Dochter Patricia Paay reageert op gelekte seksfilm

VIDEO: Paniek op de bruiloft van Patricia Paay

Wauw: Ook deze ‘The Hills’-ster is zwanger

Bron: rtlnieuws.nl