Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Adele bij Oprah eerlijk over haar scheiding, zoontje en de kilo’s die ze is verloren

Adele bij Oprah eerlijk over haar scheiding, zoontje en de kilo’s die ze is verloren

Adele bij Oprah eerlijk over haar scheiding, zoontje en de kilo’s die ze is verloren

Op 14 november zal er een special te zien zijn over zangeres Adele. In de special wordt de zangeres door niemand minder dan Oprah Winfrey geïnterviewd. Ook zal Adele de nummers van haar nieuwe album 30 voor het eerst live ten gehore brengen. 

Interview Adele

De special Adele One Night Only zal worden uitgezonden door de Amerikaanse zender CBS. Adele zal worden geïnterviewd door Oprah Winfrey en in het interview zal ze vertellen over wat er in haar 6-jarige sabbatical allemaal is gebeurd. In het persbericht van de speciale uitzending staat dat Adele onder andere openhartig zal praten over haar leven na de scheiding, haar zoontje en het nieuwe album, maar ook over de kilo’s die ze de afgelopen jaren heeft verloren.

Na het interview met Oprah, zal Adele ook meerdere nummers van haar nieuwe album 30 live zingen. Haar album zal 5 dagen na de speciale uitzending verschijnen. Via CBS en Paramount+ kan de special bekeken worden, maar het is nog onduidelijk of het ook in Nederland te zien zal zijn.

Lees ook
‘Mysterie’ van het jaar opgelost: Adele deelt grote geheim achter giga gewichtsverlies

Nieuwe album

Adele bracht zes jaar lang geen muziek uit. Afgelopen vrijdag kwam haar nieuwe nummer Easy On Me op Spotify en YouTube online en het nummer werd gelijk een hit. Het nummer heeft al een record gebroken, namelijk die van de meeste streams op een dag. Het nummer is drie dagen later al 40 miljoen keer geluisterd.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress