Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Verjaardagscadeautje van Adele: zangeres deelt stralende, nieuwe foto’s van zichzelf

Verjaardagscadeautje van Adele: zangeres deelt stralende, nieuwe foto’s van zichzelf

Verjaardagscadeautje van Adele: zangeres deelt stralende, nieuwe foto’s van zichzelf

Gisteren, op Bevrijdingsdag, mocht Adele maar liefst 33 kaarsjes uitblazen. De zangeres is inmiddels al een tijdje uit de publiciteit waardoor een nieuw kiekje op Instagram zeer zeldzaam is. Speciaal voor deze feestelijke gelegenheid besloot Adele daarom haar volgers te trakteren op drie nieuwe foto’s van zichzelf en de hele wereld wordt gek.

Adele deelt nieuwe foto’s

De hitzangeres maakt niet veel woorden vuil aan haar verjaardag. Het enige wat te lezen valt bij de post is het kleine woordgrapje “Thirty Free” waarmee Adele verwijst naar haar nieuwe levensjaar. Ze trakteert haar fans dan ook heel toepasselijk op drie foto’s. Daarop schittert de zangeres die blijkbaar lachend, zwemend en dansend door het leven gaat. 

De felicitaties vliegen om je oren

In tegenstelling tot Adele, gaat de rest van de wereld wel los met reacties bij haar nieuwste post. Naast dat veel volgers haar uitbundig feliciteren, krijgt ze zangeres ook fantastisch veel complimenten over haar uiterlijk. Ze merken op dat Adele straalt.

Waar is dat album?

Toch is de meest gestelde vraag onder haar verjaardagspost of er nu een album aankomt. Aangezien Adele er een handje voor had om met een nieuw levensjaar een album uit te brengen, krijgen veel fans hoop door deze post. “Nieuw album alsjeblieft” en “Waar is het album dan?” valt er onder andere te lezen. Of we binnenkort eindelijk weer van nieuwe muziek kunnen genieten, is nog altijd de vraag.

Enorme transformatie

Na Adele’s scheiding, verdween de zangeres van de rader. Plots doken er foto’s op van de Britse hitmachine, die nauwelijks nog leek op de vrouw die ze was voor ze tijdelijk uit de schijnwerpers stapte om bij te komen. Kílo’s was ze afgevallen en om de zoveel tijd verbaast ze ons weer met een ogenschijnlijk nóg slanker lijf dan daarvoor. De grote vraag was dan ook: hoe dan? Op Instagram gaf Adele haar grote geheim prijs: het boek Ongetemd leven – Vind het lef om helemaal jezelf te zijn van Glennon Doyle heeft het hare veranderd. “Als je er klaar voor bent, dan zal dit boek je brein door elkaar schudden en je ziel laten schreeuwen”, schreef ze bij een foto van het Engelstalige origineel. Volgens experts is Adele in totaal maar liefst 44 kilo afgevallen, zo schreef Hello! Magazine eerder.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Adele (@adele)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Adele (@adele)

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, ANP