Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Huh? Deze actrice is te jong om zichzelf in de film ‘Brimstone’ te zien

Huh? Deze actrice is te jong om zichzelf in de film ‘Brimstone’ te zien

Huh? Deze actrice is te jong om zichzelf in de film ‘Brimstone’ te zien

Vanavond gaat de western Brimstone in premiere in Nederland. De 14-jarige actrice Emilia Jones mag echter niet naar de film gaan kijken, want volgens de Kijkwijzer is ze te jong. De film is namelijk voor 16 jaar en ouder.

Brimstone is een Nederlands-Amerikaanse western en vertelt het verhaal van een demonische priester die het gemunt heeft op een jonge vrouw. De film werd geregisseerd door Martin Koolhoven en heeft in de hoofdrollen Dakota Fanning, Guy Pearce, Kit Harington en Carice van Houten.

De 14-jarige Emilia Jones speelt in de film de rol van een meisje dat in een bordeel werkt. Omdat er in de film een paar scènes zitten die de film ongeschikt maken voor kinderen onder de 16 jaar, mag Emilia volgens de Kijkwijzer dus niet naar de premiere van de film gaan. Dat ze de film al gezien heeft op het filmfestival van Venetië doet er niet toe, regels zijn regels en die zijn wat dit betreft streng in Nederland. Als bioscopen jongeren onder de 16 toelaten riskeren ze een boete van duizenden euro’s.

Benieuwd naar de film? Bekijk hieronder de trailer.

Lees ook:

Trotse mamma Carice poseert met zoontje Monte

Zien: OMG is dit de nieuwe liefde van Martin Garrix?

21 films die wij in 2017 absoluut willen zien

Bron: rtlnieuws.nl