Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Deze 5 beroemdheden hebben een eigen eiland

Deze 5 beroemdheden hebben een eigen eiland

Deze 5 beroemdheden hebben een eigen eiland

Vakanties zijn sowieso geweldig, maar stel je nou toch eens voor dat je vakantie kunt vieren op je eigen eiland. Hoe chill is dat? Onderstaande vijf celebs hebben het goed bekeken en kochten hun eigen privé eiland. Behalve een gigantische villa is er op hun eilandjes in de verste verte verder niks anders te bekennen dan een blauwe zee en witte stranden. Nice!

Leonardo DiCaprio

Voor 1,75 miljoen dollar kocht Leonardo DiCaprio zijn eigen beach. De acteur kocht een eiland voor de kust van Belize, waar hij een eco-vriendelijk resort wil openen in 2018. Wij zijn benieuwd!

via GIPHY

Johnny Depp

Deze Pirates of the Caribbean ster kocht een eiland met zes stranden in de Bahamas voor zo’n 3,6 miljoen dollar.

Shakira

Shakira kocht samen met wat vrienden ook een eilandje in de Bahamas. Het eiland zou 16 miljoen dollar gekost hebben. Wowzers!

Celine Dion

De Canadese zangeres kocht een eiland voor de kust van Quebec, Canada. Vorig jaar verkocht ze het eiland echter. Inclusief landhuis was de vraagprijs een luttele 25,5 miljoen dollar.

Eddie Murphy

Eddie Murphy kocht in 2007 een eiland met de naam Rooster Cay in de Bahamas voor 15 miljoen dollar. Het zou kunnen dat hij er ook een resort wil gaan bouwen of zou hij het liever voor zichzelf houden?

Lees ook:

Wauw! Deze celebs zijn al jaren besties!

WOW: Zo veel verdienen de Gilmore Girls-actrices per aflevering

Nostalgie: Zo ziet het meisje dat ‘Op een onbewoond eiland’ zong er nu uit!

Bron: eonline.com / popnhop.com