Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Al 20 jaar samen: zó ziet de man van Edsilia Rombley eruit

Al 20 jaar samen: zó ziet de man van Edsilia Rombley eruit

Al 20 jaar samen: zó ziet de man van Edsilia Rombley eruit

Edsilia Rombley (43) mag aankomende week eindelijk het Eurovisie Songfestival presenteren. Haar gezin zal dan ook vast voor de buis gekluisterd zitten om vrouwlief en moeder aan te moedigen. Maar wie is de man van Edsilia Rombley eigenlijk? En hoe zien haar dochters eruit?

Man Edsilia Rombley

Edsilia is al twintig jaar samen met componist en muziekproducent Tjeerd Oosterhuis. Klinkt die naam je bekend in de oren? Dat kan wel kloppen. Tjeerd is namelijk de broer van Trijntje Oosterhuis. In een interview met Vriendin vertelt het stel hoe ze elkaar hebben leren kennen. “Tijdens het WK van 2000 was ik vrijgezel en Edsilia ook. We hadden dezelfde vriendenclub en kwamen elkaar tegen in tenten en bij jamsessies”, aldus Tjeerd. De twee zijn inmiddels al bijna vijftien jaar getrouwd en delen hun geluk graag met hun volgers op Instagram.

De tekst gaat verder onder de foto’s.

Lees ook:
Edsilia Rombley open over haar jeugd: ‘Mijn vader was er wel, maar deed niet het verzorgende deel’

Gezin

Samen hebben Edsilia en Tjeerd twee dochters: Imaani (10) en Aisa-Lynn (7). Een huis vol meiden dus en daar is mama trots op. Zo deelt de zangeres, naast de foto’s met haar manlief, graag kiekjes van haar dochters op Instagram. “Trots op mijn meiden ??❤️#girlpower,” aldus Edsilia. Het gezin gaat graag samen eropuit, zo wandelen ze graag en kijken de meiden graag samen met hun vader naar voetbal.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram Edsilia Rombley, Vriendin | Beeld: Brunopress