Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Budget > Tikkie terug: met deze ‘hack’ scoor je een gratis tompouce bij HEMA

Tikkie terug: met deze ‘hack’ scoor je een gratis tompouce bij HEMA

Tikkie terug: met deze ‘hack’ scoor je een gratis tompouce bij HEMA

Tikkie, wie gebruikt de handige app tegenwoordig niét? Na een etentje met vrienden, een (uit de hand gelopen) borrelavond op het terras of you name it: dankzij deze dienst heb je binnen no time het voorgeschoten bedrag weer op je rekening staan. Omdat Tikkie jarig is, heeft de app iets nieuws gelanceerd: Tikkie Terug. Daarmee kun je vanaf nu via bedrijven direct een Tikkie terug krijgen. En om dat te vieren, worden gebruikers getrakteerd op een tompouce van HEMA.

Vier jaar Tikkie

Time flies when you’re getting money, want Tikkie bestaat vier jaar! Al vier jaar is de app bij ons en heeft de dienst ons leven een tikkie (haha) makkelijker gemaakt. Geld terugvragen aan je vrienden was nog nooit zo makkelijk en laagdrempelig.

Geld terug

Over op de nieuwe dienst van Tikkie: Tikkie Terug. De nieuwe dienst is er dus voor geld-terug-acties van bedrijven. Die dienst werd eerder al gelanceerd, met Coca-Cola als allereerste partner – met cash-back-campagnes voor onder meer Fuze Tea en Coca-Cola Energy. In de afgelopen weken startte ook Nestlé met YES!-repen een campagne waar Tikkie Terug werd ingezet voor een geld-terug-actie, en kon ook Arla met Apetina niet achterblijven.

Tekst gaat verder onder foto.

Dat kan sneller én makkelijker

ABN AMRO, de bank achter Tikkie, wil met Tikkie Terug de geld-terug-acties naar het niveau brengen dat wordt verwacht in 2020: volledig digitaal, snel en vertrouwd. Moreno Kensmil van Tikkie: “We zagen dat geld-terug-acties sneller en makkelijker kunnen. Die worden nu vaak ervaren als omslachtig en onbetrouwbaar. Terwijl het zoveel eenvoudiger kan voor zowel de consument als de bedrijven. Na aankoop van het product stuur je nu als het ware een Tikkie naar een speciale rekening van Tikkie. Zonder dat het nodig is om gegevens achter te laten. We zijn blij dat we door deze samenwerking met HEMA een breder publiek kunnen laten kennismaken met deze dienst.”

Lees ook
Zomer in je box: Flair’s spotgoedkope Beauty Cadeaubox is er weer!

Tompouce

Om de nieuwe dienst én de verjaardag te vieren, kunnen consumenten een tompouce bij de HEMA kopen en via Tikkie Terug het geld terug krijgen. De actie werkt als volgt: consumenten hebben alleen de aankoopbon van de tompouce en de Tikkie-app nodig. Hierin kun je op de ‘Tikkie is jarig’-actie klikken, daarna met de camera van de telefoon de aankoopbon van de tompouce scannen en vervolgens wordt het aankoopbedrag binnen vijf seconden teruggestort op de rekening van de consument. Zo, wie trekt er vandaag nog een sprintje naar HEMA?

De actievoorwaarden van deze actie kun je hier lezen. 

Op de hoogte blijven van onze artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl