Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Budget > Shoppen maar: dit zijn de voor- en nadelen van goedkope bh’s

Shoppen maar: dit zijn de voor- en nadelen van goedkope bh’s

Shoppen maar: dit zijn de voor- en nadelen van goedkope bh’s

Tegenwoordig kost alles veel geld en vaak bezuinig je nou eenmaal eerder op dingen die je in het eerste oogopslag niet ziet. Het blijft een lastig dilemma, investeren in een dure bh of toch eerder een goedkope. Wat zijn de voor- en nadelen van een goedkope of dure bh? We leggen het je uit. 

Nadelen van een goedkope bh

Goedkope bh’s worden snel en in grote hoeveelheden geproduceerd. Door deze productie zit er minder tijd in de afwerking en in de vorm van de bh. De bh is vaak van mindere kwaliteit en kan daardoor de borsten minder goed ondersteunen. Door deze slechte kwaliteit gaan de bh’s minder lang mee. Het komt bij deze bh’s regelmatig voor dat de beugel uit de bh komt.

Voordelen van een goedkope bh

Een van de grootste redenen dat vrouwen voor een goedkopere bh gaan, is vanwege de fijne prijs. De prijs van één dure bh, is vaak net zoveel als je betaald voor drie goedkope bh’s. Daarnaast zijn goedkope bh’s veel makkelijker te vinden dan dure bh’s. Als je dan toch bij de Hema bent voor kaarsen. Waarom niet meteen een paar nieuwe bh’s inslaan? Vooral als er een 3+1 actie is.

Nadelen van een duurdere bh

Helaas hebben ook dure bh’s nadelen. Naast de schrikbarende prijzen, zijn ze meestal niet in een setje verkrijgbaar. De slip die je erbij wilt, kost vaak ook een paar tientjes. Ook moet je op zoek naar een goede lingeriezaak, die zit namelijk niet, zoals een Hema, op elke hoek van de straat.

Voordelen van een duurdere bh

Naast alle negatieve voorbeelden, zijn er natuurlijk ook veel positieve punten aan de duurdere bh’s. Mocht je wat extra geld over hebben, dan is het geen straf om een mooi setje voor jezelf te kopen. Ze gaan namelijk jaren mee, hebben de juiste vorm en zijn in alle soorten maten verkrijgbaar. Een wat luxere bh sluit goed aan bij je borsten en voel je nauwelijks zitten. Super comfortabel en het investeren waard dus!

Welke bh is nu het beste?

Dat ligt aan het budget en jouw voorkeur voor kwaliteit. Heb je last van je borsten of je rug door het dragen van een bh, dan is het verstandig om te investeren in een goede bh. Gezondheid staat uiteraard voorop. Heb je niet zoveel geld te besteden voor een bh? Houd dan goed de acties in de gaten. Mocht je een bezoek brengen aan een lingeriezaak, dan is het verstandig om je cupmaat op te meten. Zo weet je precies welke maat je nodig hebt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | beeld: GettyImages