Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Budget > 5 tips voor budget cadeautjes

5 tips voor budget cadeautjes

5 tips voor budget cadeautjes

Is er iemand jarig, maar zit je krap bij kas? Je hoeft niet per se bakken met geld uit te geven voor cadeautjes. Flair heeft de leukste ideetjes voor budget cadeautjes waar iedereen blij van wordt!

Maak het zelf!

Als je een beetje creatief bent, kun je natuurlijk altijd zelf cadeautjes maken. Wat dacht je van een leuke toilettas of portemonnee? Misschien is jouw man (of jijzelf!) wel goed met een hamer en bouw je binnen no time een leuk vogelhuisje of een kapstokje die je leuk gaat opverven.

Lekker eten

Nodig iemand uit om lekker te komen eten. Om het extra leuk te maken, verpak je deze uitnodiging op een leuke manier. Denk bijvoorbeeld aan bestek dat je in een mooie verpakking hult of een zelfgemaakte bon.

Sparen

Dit is meer een tip voor komend jaar: je komt het hele jaar door spannende koopjes tegen waar je iemand mee kunt verrassen. Bewaar dit in een grote doos in jouw kledingkast of op zolder. Het scheelt veel geld en op deze manier geef je niet te veel geld uit op het laatste moment omdat je niets anders kunt vinden.

Foto

Er is niets persoonlijkers dan het geven van een foto. Stop een foto van jou en/of de ontvanger in een mooi lijstje of geef een sleutelhanger of muismat met een leuke foto.

Tijdschrift

Dit vereist wel enige planning: koop een leeg boek of schrift en vul deze met citaten, krantenknipsel en foto’s. Eigenlijk kun je er alles inschrijven of plakken, zolang het je maar aan de ontvanger doet denken. Je zult zien: zelfs als je niet zoveel geld hebt, kun je prachtige cadeaus geven. Je hebt je best gedaan en wedden dat jouw inzet beloond wordt? Een persoonlijk cadeau wordt altijd gewaardeerd.