Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Win een Nachtjeslampje van KLM

Win een Nachtjeslampje van KLM

Win een Nachtjeslampje van KLM

Als je veel zakelijke reisjes maakt, kan het wachten op je terugkomst voor de kleine thuisblijvers soms ontzettend lang duren. “Hoeveel nachtjes nog?”, is een vraag die ze je bij ieder telefoontje zullen vragen. Om het aftellen tot je thuiskomst makkelijker én leuker te maken, heeft KLM dé oplossing gevonden: het hoeveel-nachtjes-nog-lampje, kortweg het Nachtjeslampje. En jij kunt er eentje winnen!

Nachtjeslampje

Om het aantal nachtjes slapen te tellen tot je kroost weer op je schoot kan kruipen, is het Nachtjeslampje ontworpen. Zo kunnen de allerkleinsten precies zien hoe lang het nog duurt voor papa of mama weer thuis is. De lampjes zijn in de vorm van een vliegtuig en achter de kleine raampjes branden lichtjes. Ieder lichtje staat voor een nachtje slapen. Zijn alle lichtjes gedoofd? Dan komt de ouder die dag thuis!

Op deze manier maakt KLM het wachten iets speelser, en zul je als thuisblijvende ouder niet telkens de vraag “wanneer komt papa thuis?” hoeven te beantwoorden. Op deze manier komt de vliegtuigmaatschappij niet alleen zijn reizigers tegemoet, maar maakt het ook de thuisblijvers zo aangenaam mogelijk.

Het KLM Nachtjeslampje is te koop via de webshop van KLM voor € 39,95, maar wij mogen er twee weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is onderstaande vraag beantwoorden. Meedoen kan tot en met 20 mei aanstaande.