Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Zo vermaken je kinderen zich tijdens een lange autorit of vlucht

Zo vermaken je kinderen zich tijdens een lange autorit of vlucht

Zo vermaken je kinderen zich tijdens een lange autorit of vlucht

Het kan een hele uitdaging zijn: op een verre vakantie met de kinderen. Hoe zorg je ervoor dat ze de hele reis rustig blijven en zich vermaken? Met deze tips (en een béétje geluk) komen jullie allemaal relaxed op de plaats van bestemming aan. 

Flair samen met Fruittella

Simpele spelletjes

Voor sommige spelletjes – die we allemaal wel kennen – heb je niks nodig. Extra handig voor onderweg dus. Een echte klassieker die overal kan: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet. Noem de kleur van het object en raden maar. In de auto kun je een wedstrijdje doen wie als eerst tien vrachtwagens heeft geteld, of wie de meeste gekke woorden op kentekens kan herkennen. Ook gegarandeerd een succes: download online een autobingokaart of vliegveldbingokaart (via Google zijn veel varianten te vinden). De voorwerpen die je onderweg ziet, streep je af.

Neem wat lekkers mee

Zo’n lange reis vraagt af en toe om iets lekkers. Opstijgen en landen kan pijn doen aan de oren. Een slokje water, het eten van snoeptomaatjes of een Fruittella-snoepje kan helpen om de druk op de oren te verminderen. Daarnaast is Fruittella nu ook verkrijgbaar met 30% minder suiker* en nog altijd even lekker. Anouk (36) is het daarmee eens na het testen** van de nieuwe Fruittella’s: ‘Lekker fris en fruitig, meteen aangeraden bij de familie.’

Beloon met cadeautjes

Gedragen de kinderen zich voorbeeldig? Dat verdient een beloning. Pak klein speelgoed in en geef af en toe een cadeautje waar ze direct mee aan de slag kunnen, zoals een puzzel of stickers. Leuk om naar uit te kijken en ze zijn meteen weer even zoet.

Slim op weg

De heen- en terugreis wil je zo comfortabel mogelijk doorkomen en als het even kan met zo min mogelijk irritaties. Zorg dat iedereen een outfit aanheeft die lekker zit (stretch is het toverwoord) en pak je handbagage zo in dat de dingen die je het snelst nodig hebt, bovenop liggen. Met de handige hersluitbare sta-zak van Fruittella voorkom je dat je snoepjes door je hele tas of auto terugvindt, wel zo fijn!

Fruittella

De nieuwe Fruittella’s bevatten 30% minder suiker* en zijn gemaakt met fruitsap en natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Ze zijn verkrijgbaar in de smaken Strawberry, Summerfruits & Mini.

 

*Ten opzichte van de standaard Fruittella.

Proef met korting

92% van de testers** vindt Fruittella 30% minder suiker (erg) lekker. Probeer ze nu zelf voor €1,- met SCOUPY. Koop waar je maar wilt, upload de kassabon en krijg binnen 48 uur het verschil terug. Ook meedoen? Download de gratis Scoupy-app of ga naar Scoupy.nl.
Op=op. Max. 1 deelname p.p. Zie Scoupy.nl voor alle voorwaarden.

**Op basis van onderzoek onder 319 Nederlanders door Hettestpanel.nl, onderdeel van Sanoma, in mei 2017.