Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Branded content > Ontdek Phantasialand met het hele gezin!

Ontdek Phantasialand met het hele gezin!

Chiapas_Steilste afdaling_Mexico2Het weer wordt steeds mooier, en dus is het eindelijk weer eens tijd om er lekker tussenuit te gaan met het hele gezin. Waan je in een andere wereld en beleef een perfecte dag in Phantasialand!

 

Flair samen met Phantasialand

 

Op nog geen anderhalf uur rijden van Eindhoven ligt Phantasialand in het plaatsje Brühl, vlakbij Keulen. Dit fijne attractiepark in Duitsland is een van de mooiste attractieparken van Europa voor jong en oud. Het park telt maar liefst zes themawerelden met meer dan 40 attracties en diverse shows. Je kunt slenteren door de straten van Berlijn uit 1900, je onderdompelen in Wuze Town Kinderland of in de wildwaterbaan met de steilste afdaling ter wereld stappen, in Mexico.

Spectaculaire shows
Wil je even op adem komen dan kan je in een van de theaters gaan zitten en genieten van een spectaculaire show vol acrobatiek, dans en humor of de vele lekkernijen proeven zoals schepijs met speciaal voor Phantasialand bedachte smaken.

Nieuwe snelle achtbanen
In Phantasialand wordt druk gebouwd aan het nieuwe themagebied Klugheim. Hier ontstaan direct twee nieuwe achtbanen! Taron is de snelste multi-lanceer-achtbaan van Europa en Raik is de grootste familie-boomerang-achtbaan in zijn soort.

Overnachten in themahotel
Er is meer dan genoeg te beleven in Phantasialand, dus is het erg geschikt voor een meerdaags verblijf. Je kunt overnachten in één van de twee themahotels direct naast het park, helemaal in Chinese of Afrikaanse stijl. Wat zullen de kids heerlijk dromen!

Tips voor een perfecte trip

  • Kinderen kunnen zich gratis laten schminken
  • In het Avonturen Tour boekje verzamelen kinderen stempels bij de attracties. Aan het eind van de dag krijgen ze een oorkonde als bewijs van hun moed!
  • Schrijf je telefoonnummer op een gratis armband en doe deze om de pols van je kind. Indien je je kind even uit het oog verliest, kun je zo eenvoudig door de gastenservice gebeld worden wanneer je zoon of dochter gevonden is.
  • Wil je als ouders in een spannende attractie, maar zijn de kids nog te klein? Vraag dan vooraf bij de attractie om de baby switch en ga om beurten in de attractie zonder twee keer in de rij te staan!

Blogger Linda van Love2bemama ging samen met haar kinderen naar Phantasialand. Benieuwd hoe ze het hebben gehad? Lees haar blog op Love2BeMama.com.

Meer weten over Phantasialand? Ga naar phantasialand.nl.

logo phantasialand_blackkopie