Bij de relatietherapeut: 'Het is zuur dat ze niet het lef had om eerder iets tegen me te zeggen' Beeld Getty Images
Bij de relatietherapeut: 'Het is zuur dat ze niet het lef had om eerder iets tegen me te zeggen'Beeld Getty Images

Bij de relatietherapeut: 'Het is zuur dat ze niet het lef had om eerder iets tegen me te zeggen'

Elke week komt iemand uit de praktijk van relatietherapeut Marcelino Lopez in Flair aan het woord over zijn of haar problemen. Via de QR-code lees je nu online hoe het verder is gegaan. Deze week het verhaal van Caroline en Daan.

Caroline: "Ik voel me er heel slecht over, maar… ik had inderdaad niet alles verteld. Daan had wél gelijk dat er iets gaande was tussen mij en Nick. Maar in tegenstelling tot wat Daan denkt, hebben Nick en ik juist heel lang afstand van elkaar gehouden. Ondanks dat er al wel een bepaalde spanning was. Op een gegeven moment is de vonk écht overgesprongen.

Oké, ik heb dan wel gelogen tegen Daan, maar ik zou ook tegen mezelf liegen als ik dat gevoel zou negeren. Ik heb heel lang getwijfeld of wat ik voelde voor Nick wel eh… klopte. Of het meer dan een vluchtige crush was, maar de band tussen ons werd steeds dieper en sterker. Wat ik voor Nick voel heb ik eigenlijk nog nooit voor iemand anders gevoeld.

Inmiddels zijn Daan en ik uit elkaar. Hij is ontzettend gekwetst en dat vind ik klote. Dat heeft hij niet verdiend. Ik wou dat ik dat laatste stuk met Daan overnieuw had kunnen doen en dat ik het met hem goed en netjes met hem had kunnen afsluiten. Hij wil mij niet meer zien en dat snap ik.

Daan denkt dat ik me heb laten inpalmen door de charmes van Nick. En dat ik er nog wel achterkom hoe hij echt is. Hij is niet de enige. Dat zijn vooroordelen van mensen die Nick niet kennen. De meeste teamgenoten weten overigens niet dat wij iets hebben. Dat maakt het wel gecompliceerd."

Lees ook Bij de relatietherapeut: ‘Het voelt alsof er een klein wonder is gebeurd’

Daan: "Wat valt er te zeggen? Ik wist dat er iets niet klopte. Het is alleen zuur dat ze niet het lef had om eerder iets tegen me te zeggen. Dan was ik allang weg geweest bij haar. Ik ben zó fokking boos. Maar misschien is het goed zo: ik wil toch geen relatie met iemand die een dubbelleven kan lijden… met een leugenaar.

Ze zegt dat er pas heel recent iets tussen haar en Nick is gebeurd, maar dat geloof ik niet. Hoe dan ook heb ik me zwaar in die vrouw vergist. Voorlopig hoef ik haar niet meer te zien. Gelukkig stond het huis op mijn naam en heb ik heel veel steun van vrienden en familie. Ze zoekt het verder maar uit met die Nick van haar. Ik voorspel dat Caroline word ingeruild door de volgende jonge renster die hij interessant vindt. We gaan het zien."

Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair. Wil je een editie (na)bestellen? Dat kan hier.

Beeld: Getty Images

FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden