2 vrouwen kussen Beeld Getty Images
2 vrouwen kussenBeeld Getty Images

Bedgeheimen: ‘Seks met een vrouw is niet per definitie zacht en teder’

Gonneke is 41 en werkt als docent. Lucy is 36 en nurse practitioner. Ze zijn twee jaar samen.

Gonneke

Aantal bedpartners: “Vijf.’’

Onze eerste keer: “Was voor mij de eerste keer met een vrouw. Wat me vooral opviel, is dat ik me altijd had voorgesteld dat het met een vrouw veel zachter en poezeliger zou zijn dan met een man, maar dat was eigenlijk helemaal niet zo. Inmiddels hebben we ook wel zachte, poezelige seks, maar die eerste keer was toch echt behoorlijk ruig en gepassioneerd.”

We vrijen: “Ongeveer eens in de twee weken, uit noodzaak. We wonen niet samen en Lucy heeft vaak nachtdienst waardoor ons ritme niet overeenkomt.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar prachtige mond. Ik ben altijd een beetje jaloers omdat het lijkt alsof ze van nature lipstick op heeft, zo rood en vol zijn haar lippen.”

Mijn favoriete standje: “69.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Ook in standje 69, maar ik vind het ook fijn als ik op bed zit en Lucy voor me op de grond met haar knieën op een kussen, en ze me op die manier oraal bevredigt. Ik kan haar dan het beste ‘sturen’ op de manier zoals ik het lekker vind.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat seks met een vrouw dus helemaal niet per definitie zacht en teder is.”

Ik word helemaal wild als zij: “Me beft terwijl ik net uit mijn werk of van een afspraak kom. Eerder voelde ik me dan vaak geremd en wilde ik me altijd eerst even wassen, maar Lucy’s gretigheid maakt me altijd extra opgewonden.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Niets. In mijn vorige relatie was er juist heel veel wat ik niet durfde uit te spreken en dat heeft zeker bijgedragen aan het mislukken van de relatie. Daarom doe ik het nu heel anders, hoe ongemakkelijk dat soms ook is.”

Minpuntje: “Ik denk dat we nog te kort en te weinig bij elkaar zijn om de minpunten te ondtdekken.”

Ik droom weleens van: “Om met Lucy samen naar zo’n ‘Eyes wide shut’-achtig feest te gaan, met van die Venetiaanse maskers en prachtige lingerie.”

Ik geef mijn seksleven een 9.

Lucy

Aantal bedpartners: “Twaalf.”

Onze eerste keer: “Was heel mooi en opwindend. We waren in die weken ervoor steeds closer geworden, maar ik wist nog steeds niet hoe ik Gonnekes affectie precies moest plaatsen. Was die vriendschappelijk, ze had namelijk alleen maar relaties met mannen gehad, of was het meer? Op een avond waren we alleen in de sauna van de sportschool en tijdens het douchen begon ze ineens heel lief en verlegen mijn borsten in te zepen. Toen was het me wel duidelijk, haha!”

We vrijen: “Te weinig naar ons beider zin, daarom hopen we snel te gaan samenwonen.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar perfecte perzikbillen.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind het fijn als we onze dubbele dildo gebruiken die we insmeren met glijmiddel, en vervolgens op onze zij tegen elkaar aan gaan liggen.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Heel vaak wordt het toch standje 69, uit gemak.”

Ik word helemaal wild als: “Nog steeds als ze me langzaam inzeept onder de douche.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat het ook fijn is om de dominante rol soms los te laten in bed. Van nature ben ik best dominant, door Gonneke kom ik ook meer in contact met mijn zachtere kant.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Dat een leven lang monogaam blijven me best een kluif lijkt.”

Minpuntje: “Dat we niet elke dag even kunnen seksen.”

Ik droom weleens van: “Groepsseks met heel veel door elkaar krioelende mensen. Die ik daarna nooit meer hoef terug te zien, want dat zou ik denk ik heel awkward vinden.”

Ik geef mijn seksleven een 8.

Deze ‘Bedgeheimen’ komt uit Flair 16-2023. Meedoen aan deze rubriek? Stuur een mailtje naar flair@dpgmedia.nl.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden