Bedgeheimen Beeld Getty Images/EyeEm
BedgeheimenBeeld Getty Images/EyeEm

Bedgeheimen: ‘Penetratie hoeft voor mij niet, maar ik vind het ook niet per se vervelend’

Hannah is 28 en dierenarts. Maas is 31 en jurist. Ze zijn vier jaar samen.

Hannah

Aantal bedpartners: “Twee.”

Onze eerste keer: “Duurde lang. Ik ben aseksueel en voel geen seksuele aantrekkingskracht. Ik heb direct open kaart gespeeld met Maas, en omdat hij ook geen extreem hoog libido heeft durfde hij de relatie met mij wel aan. Ik kom hem soms wel tegemoet, als hij een keer echt zin heeft.

Dat ik aseksueel ben wil niet zeggen dat ik totaal geen fysieke opwinding kan ervaren. Ik masturbeer soms ook wel, omdat mijn lijf soms wil klaarkomen. Je kunt het vergelijken met krabben aan een plekje waar je jeuk hebt. Penetratie hoeft voor mij niet, maar ik vind het ook niet per se vervelend om het voor Maas te doen.”

We vrijen: “Eens per twee maanden, ongeveer.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn hersens. Ik val op intelligentie.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind dit volledig oninteressant, eerlijk gezegd.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Als we het doen is het meestal op zijn hondjes, omdat Maas mijn billen opwindend vindt.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat ik best plezier aan seks kan beleven, doordat ik zie dat hij het fijn vindt.”

Ik word helemaal wild als hij: “Wild word ik niet, maar ik krijg wel een heel warm gevoel als Maas vol vuur vertelt over iets waar hij gepassioneerd over is. Heel aantrekkelijk vind ik dat.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “We zeggen alles tegen elkaar, juist omdat we elkaar niet willen kwijtraken. We beseffen beiden dat onze relatie niet de standaard is, daarom is het goed om bij elkaar de vinger aan de pols te houden wat betreft onze behoeftes.”

Minpuntje: “Ik baal er weleens van dat ik nooit echte seksuele passie heb ervaren. Iedereen heeft het er altijd over, dus ik moet wel iets missen, al voel ik dat niet zo.”

Ik droom weleens van: “Een dagje nymfomane zijn. Puur voor de ervaring.”

Ik geef mijn seksleven een 8

Maas

Aantal bedpartners: “Vier.”

Onze eerste keer: “Was lief en teder. Ik voelde me vereerd dat Hannah dit voor me over had.”

We vrijen: “Ongeveer eens per twee maanden.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar grote blauwe ogen en lange wimpers.”

Mijn favoriete standje: “Ik ben overal blij mee. Seks is geen grote component in onze relatie, een hoge seksdrive heb ik nooit gehad, zelfs niet in de puberteit. Ik pochte wel mee met mijn vrienden, maar ik vind andere dingen veel belangrijker. Soms ‘moet’ het wel even gebeuren, maar ik vind de frequentie waarop we het nu doen prima. Ik denk zelfs dat er stiekem veel meer stellen zijn die het weinig doen, ook jonge mensen, zoals wij. Het lijkt alleen nog een enorm taboe om erover te praten.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Vaak dus niet, maar als we het doen kijk ik graag naar Hannahs ronde billen.”

Ik word helemaal wild als: “Ze lekker voor me kookt, haha!”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat seks maar een klein onderdeel is van een relatie en dat dat prima is als je behoefte matcht met die van je partner. Met ex-vriendinnetjes had ik geregeld ruzie over de frequentie. Een zei zelfs een keer dat ik geen echte man was omdat ik niet elke dag wilde.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen:“Niets.”

Minpuntje: “Soms twijfel ik weleens, missen we niet iets? Maar dat duurt altijd maar kort, we zijn gewoon heel gelukkig samen. En beiden tevreden, daar gaat het uiteindelijk om.”

Ik droom wel eens van: “Eh…”

Ik geef mijn seksleven een 8

Deze ‘Bedgeheimen’ komt uit Flair 11-2023. Meedoen aan deze rubriek? Wil jij ook jouw verhaal vertellen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmedia.nl.

Bron: Zet hier de bron van je artikel en link naar de juiste webpagina.

Redactie FlairGetty Images/EyeEm

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden