auto seks Beeld Getty Images
auto seksBeeld Getty Images

Bedgeheimen: ‘Na die vrijpartij in haar auto moest ik wel tien keer naar de fysiotherapeut’

Elke week delen we in Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 27 en leerkracht. Hij is 26 en marketeer. Ze zijn een jaar samen.

Leonie

Aantal vorige bedpartners: “Acht.”

De eerste keer samen: “Veranderde ons leven. Wim zat op dat moment nog in een relatie, waar hij eigenlijk uit wilde. Pas nadat we in bed waren beland, heeft hij de knoop doorgehakt.”

We vrijen: “Twee keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel? “Zijn handen, al is dat niet erg seksueel of zo. Wim heeft heel mannelijke, maar toch verzorgde handen. Mét schone nagels. Erg belangrijk!”

Mijn favoriete standje: “Ik vind het leuk om zelf on top te zitten, maakt niet uit in welke positie. Maar als ik echt moet kiezen: reverse cowgirl.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “In missionarishouding. Al komt er wel altijd orale seks bij kijken.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dankzij Wim ben ik veel vrijer geworden. Ik durf nu meer te experimenteren, met speeltjes of slagroom bijvoorbeeld. Daarvoor was ik nogal preuts.”

Ik word helemaal wild als hij: “’s Morgens nog snel bij mij onder de douche springt en zijn lichaam stevig tegen me aan drukt, wat altijd leidt tot een vluggertje.”

Ik droom weleens van: “Seks met een vrouw, waarbij Wim toekijkt. Hij zou dat vast weleens willen proberen, maar eigenlijk durf ik zelf niet.”

Minpuntje: “Ik ben de laatste tijd vaak overwerkt en moe, waardoor ik minder zin heb in seks. Ik zeg soms nee tegen Wim. Dat moet veranderen, vind ik.”

Dit doe ik nooit meer: “Wim wilde een keer samen naar porno kijken, maar daar vond ik echt niks aan. Die mannen zagen er plastic uit en volgens mij faketen de vrouwen alles.”

Ik geef mijn seksleven een 8

Wim

Aantal vorige bedpartners: “Negen.”

De eerste keer samen: “Was heel intens en vol passie. Eigenlijk mocht het niet, omdat ik nog een vriendin had. Maar we hadden ons al zo lang ingehouden, het moest gewoon gebeuren.”

We vrijen: “Twee keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Leen heeft heel mooie lange benen. Zelf vindt ze dat niet, maar als ze in haar slipje rondwandelt, geniet ik toch stiekem.”

Mijn favoriete standje: “Ik doe het graag op z’n hondjes, al vind ik het ook heel leuk als zij boven op mij zit en het ritme bepaalt.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Missionarishouding, waarbij we onderling wisselen van positie.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Vroeger focuste ik me vooral op de daad zelf, nu besteed ik veel meer aandacht aan het voor- en naspel. Lang leve orale seks!”

Ik word helemaal wild als zij: “In haar ondergoed door het huis loopt. Of als ze dat naakt doet, nog beter! Ze probeert zich dan altijd te bedekken door iets voor zich te houden, maar dat maakt het net zo sexy.”

Ik droom weleens van: “Een triootje. Ik denk dat Leen daar ook wel voor open zou staan, maar dan zal ik eerst alles uit de kast moeten trekken om haar te overtuigen.”

Minpuntje: “Soms wijst Leen me af omdat haar hoofd niet naar seks staat. Jammer, want seks is de perfecte afleiding.”

Dit doe ik nooit meer: “Seks in Leonies auto. Ze heeft een piepklein autootje, waardoor ik erna wel tien keer naar de fysiotherapeut moest, omdat ik mijn spieren had verrekt.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Meer van dit soort verhalen lees je wekelijks in Flair.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden