Bedgeheimen: ‘Ik voel me vaak genoodzaakt om me af te trekken, dan ben ik zó geil’ Beeld Getty Images
Bedgeheimen: ‘Ik voel me vaak genoodzaakt om me af te trekken, dan ben ik zó geil’Beeld Getty Images

Bedgeheimen: ‘Ik voel me vaak genoodzaakt om me af te trekken, dan ben ik zó geil’

Elke week delen we bij Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 31 en salesmedewerker. Hij is 33 en accountmanager. Ze zijn zeven jaar samen.

Loïs

Aantal vorige bedpartners: “Zeven.”

De eerste keer samen: “We hebben elkaar ontmoet op een lingeriefeest. Hij was met een vriendin meegekomen, gewoon als vrijgezel. Ik was er met mijn toenmalige vriend, met wie ik een open relatie had. Sam en ik zijn die avond nog met elkaar de darkroom ingedoken. We hadden allebei niet verwacht dat het hiertoe zou leiden.”

We vrijen: “Vier keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Hij kickbokst fanatiek, dus hij heeft overall een goed lichaam. Niet overdreven gespierd, wel mooi atletisch. Als ik iets móét noemen, zou ik zeggen: de V-vorm onderaan zijn buik.”

Mijn favoriete standje: “Ik bovenop. Zo kan ik extra goed zien wat voor effect ik op hem heb.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Andersom, want hij vindt het fijn om de touwtjes in handen te hebben. Nog sexyer dan girl on top vind ik het als hij zich van zijn dominante kant laat zien.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat het heel sexy is om iemand te zien klaarkomen.”

Ik word helemaal wild als hij: “Klaarkomt. Dat geeft bijna net zo’n fijn gevoel alswanneer ik zelf een hoogtepunt bereik.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Ik me nog altijd best lullig voel over het feit dat ik mijn ex voor hem heb ‘ingeruild’. Maar spijt heb ik er niet van.”

Minpuntje: “We wonen ver bij elkaar vandaan, dus we zien elkaar maar twee keer per week. Maar de keren dát we elkaar zien, doen we het wel twee keer per dag.”

Ik droom weleens van: “Swingen met een ander stel. Dat zal er binnenkort wel een keer van komen.”

Ik geef mijn seksleven een 9,5

Lees ook Bedgeheimen: ‘Ik heb van haar geleerd dat intieme seks ook sexy kan zijn’

Samuel

Aantal vorige bedpartners: “Zeventien.”

De eerste keer samen: “Was een paar uur nadat we elkaar voor het eerst hadden ontmoet. We waren op een feest met een erotisch tintje, dus de sfeer was er ook wel naar. Ik vond haar direct megasexy.”

We vrijen: “Vier keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ze heeft een heel mooie rug: gespierd, maar vrouwelijk genoeg.”

Mijn favoriete standje: “Doggy style, in de badkamer. Het bad staat precies goed ten opzichte van de douche, zodat Loïs kan steunen op de rand.” Maar zo vrijen we het vaakst: “Terwijl zij op de rand van het bed ligt en ik tussen haar benen tegenover haar sta. Ik vind het lekker om zelf het ritme te bepalen.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat het af en toe ook goed is om mijn dominante kant even te laten varen. Ik hoef niet altijd het mannetje te zijn.”

Ik word helemaal wild als zij: “Me pijpt. Tja, wat zal ik ervan zeggen? Ze kan het gewoon heel goed. De geluiden die ze erbij maakt, maken het extra geil.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Ik onze eerste keer niet denderend vond. Maar dat lag vooral aan mij, hoor. Het was überhaupt mijn eerste keer in zo’n darkroom en ik vond dat toch iets spannender dan ik wilde toegeven.”

Minpuntje: “Ik voel me vaak genoodzaakt om me af te trekken, dan ben ik zo geil. Anderhalf uur rijden is in zo’n staat niet te doen.”

Ik droom weleens van: “Een kwartetje. Gelukkig delen we die fantasie. Het is fijn om op seksueel vlak met elkaar op één lijn te zitten.”

Ik geef mijn seksleven een 9,5

Wil jij je met je partner opgeven voor 'Bedgeheimen'? Stuur dan een mail naar flair@dpgmedia.nl met als onderwerp 'bedgeheimen'. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Tekst: Milou Windhorst | Beeld: Gettyimages

FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden