Seks Beeld GettyImages
SeksBeeld GettyImages

Bedgeheimen: ‘Ik vind het lastig om mijn borsten nu als iets seksueels te zien’

Zij is 38 en creatief therapeut. Hij is 42 en architect. Ze zijn twaalf jaar samen.

Agnes

Aantal bedpartners: “Vier.”

Onze eerste keer: “Was na een dagje strand met onze vriendengroep. We hadden de hele dag al een beetje broeierig naar elkaar zitten loeren en we hadden eerder wel eens gezoend in een dronken bui, maar die avond kwam het er dan eindelijk van. Heel voorzichtig, want ik was flink verbrand.”

We vrijen: “Eens per twee weken ongeveer.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn brede rug, letterlijk en figuurlijk.”

Mijn favoriete standje: “Op dit moment missionaris. Door onze tweeling van anderhalf en mijn prille zwangerschap ben ik te moe voor iets anders.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Eh… vaak?”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat je in slaap kunt vallen tijdens seks. Dat ligt trouwens niet aan zijn prestaties als bedpartner, hoor.”

Ik word helemaal wild als hij: “Op dit moment word ik vooral wild van een voetmassage, kriebels op mijn rug en als hij ongevraagd de afwasmachine leegruimt. Niet heel sexy nee, hopelijk trekt het straks een beetje bij als we uit de tropenjaren zijn.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Ik ken ondertussen geen schaamte meer.”

Minpuntje: “Dat ik momenteel vaak te moe ben om seks te hebben, terwijl ik wel merk dat het goed is voor je relatie. Ook vind ik het lastig om mijn borsten momenteel als iets seksueels te zien, aangezien ik nog borstvoeding geef. Dat ‘klikt’ niet lekker in mijn hoofd.”

Ik droom weleens van: “Uitslapen.”

Cijfer: 5

Rik

Aantal bedpartners: “Ergens tussen de tien en de twintig.”

Onze eerste keer: “Toen we na het strand bij mij thuis gingen BBQ’en. Agnes bleef ‘om me te helpen opruimen’, maar eigenlijk had ze snode plannen met me. Niet dat je mij hoorde klagen, ik peinsde me al een tijdje suf over hoe ik haar definitief kon strikken.”

We vrijen: “Momenteel niet zo vaak, we zijn vaak doodop door de combinatie van werk en kleine kinderen. Daarbij is Agnes weer vier maanden zwanger. Toch maak ik me niet druk, het komt vanzelf wel weer.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar borsten, vooral nu ze zo vol zijn door de borstvoeding. Helaas vind ze het niet zo fijn als ik er nu aanzit of haar tepels lik.”

Mijn favoriete standje: “Ik ben overal blij mee.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Missionaris of doggystyle.”

Ik word helemaal wild als: “Zij een mooi setje aantrekt en zich helemaal overgeeft aan het moment. Misschien moet ik haar binnenkort maar weer eens ontvoeren voor een nachtje in een hotel.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat seks voor een vrouw een andere plek krijgt als ze net moeder is geworden.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Dat ik het best lastig vond om na de bevalling haar vagina weer als iets opwindends te zien. Ik vond de knip die ze kreeg en alles eromheen best traumatisch om te zien, hoewel ik besef hoe dat klinkt. Zij moest het tenslotte ondergaan.”

Minpuntje: “Ach… een minpunt. Ik zou wel wat vaker willen, maar het is logisch dat we momenteel niet aan de kroonluchter slingeren. We hebben altijd een goed seksleven gehad, dus dat zal straks vast ook weer zo zijn.”

Ik droom weleens van: “Tijd en energie om uitgebreid met elkaar te vrijen.”

Cijfer: 6

Deze ‘Bedgeheimen’ komt uit Flair 13-2023. Meedoen aan deze rubriek? Stuur een mailtje naar flair@dpgmedia.nl.

Redactie FlairGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden