Bedgeheimen Teddi en Marc Beeld Getty Images
Bedgeheimen Teddi en MarcBeeld Getty Images

PREMIUM

Bedgeheimen: ‘Ik vind het heel geil als Teddi me met een voorbinddildo bevredigt’

Teddi is 26 en werkt in de jeugdzorg. Marc is 30 en groepsleider. Ze zijn twee jaar samen en delen hun meest intieme bedgeheimen in Flair deze week.

Teddi

Aantal bedpartners: “Elf.’’

Onze eerste keer: “Was net iets uit een film, we droogden elkaars natte haren af en toen begonnen we te zoenen. En ja, dat liep uit op meer. We waren collega’s en vonden elkaar al een tijdje leuk, maar we wilden het nog niet toegeven, denk ik.”

We vrijen: “Soms drie keer per week, soms ook een week niet.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn gezicht en zijn blonde vikinghaar.”

Mijn favoriete standje: “Marc als een lepeltje achter me terwijl hij mijn been optilt. Of doggystyle, met mij als dominante partij. Dat is iets wat we sinds kort hebben ontdekt en beiden heel prettig vinden.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Missionaris.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat ik het prettig vind om soms de dominante partij te zijn.”

Ik word helemaal wild als hij: “Zich helemaal laat gaan als ik hem anaal stimuleer. Soms vindt hij dat lastig, want ‘niet mannelijk’. Marc is opgegroeid in een kleingeestig dorp met ongeschreven regels over wat acceptabel is als man, en zijn vrienden hangen diezelfde ideeën aan. Jammer, ze ontzeggen zichzelf een hoop plezier.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Niets.”

Minpunt: “Dat Marcs ouders me nog steeds als vrouw zien en me bij mijn geboortenaam noemen. Hij zegt dan altijd: ‘Laat ze nou maar, ze begrijpen die dingen nu eenmaal niet.’ Dat ergert me soms wel.”

Ik geef mijn seksleven een 7

Marc

Aantal bedpartners: “Dertien.”

Onze eerste keer: “Tijdens een wandeling werden we overvallen door een stortbui. We gingen naar Teddi’s huis om thee te drinken. Toen we elkaar afdroogden, kwam van het een het ander.”

We vrijen: “Ongeveer één keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Teddi identificeert zich sinds kort als non-binair, dus ik spreek ‘haar’ tegenwoordig aan met ‘hen’. Ik vind Teddi’s borsten heel mooi. Die zijn dan weer niet non-binair. Althans, kunnen borsten non-binair zijn? Ik moet er soms nog wel een beetje aan wennen, maar ik houd zo veel mogelijk rekening met wat Teddi prettig vindt.”

Mijn favoriete standje: “Op zijn hondjes.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Missionaris of op zijn hondjes.”

Dit heb ik van hen geleerd: “Dat het loslaten van de stereotiepe man-vrouwrollen heel bevrijdend kan zijn.”

Ik word helemaal wild als die: “Ik vind het heel geil als Teddi me met een voorbinddildo bevredigt.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Wel tegen Teddi, niet tegen vrienden: dat ik best wat meer zou willen experimenteren met seks en genderrollen tijdens seks.”

Minpunt: “Dat ik met een nogal rigide idee over wat acceptabel is qua seksuele verlangens ben opgegroeid. Ik kom uit een klein dorp, daar moeten ze niets hebben van dit soort ‘grootstedelijke gekkigheid’. Soms speelt me dat nog parten, dan voel ik me ongemakkelijk bij sommige dingen die ik wel als prettig ervaar.”

Ik geef mijn seksleven een 8.

Meedoen aan deze rubriek?

Wil jij ook jouw verhaal vertellen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmedia.nl.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden