bedgeheimen Beeld Getty Images
bedgeheimenBeeld Getty Images

Bedgeheimen: ‘Het lijkt me spannend om samen te webcammen, voor geld dus’

Andrea is 33 en fysiotherapeut. Max is 36 en woongroepbegeleider. Ze zijn drie jaar samen.

Andrea

Aantal bedpartners: “Zeven.”

Onze eerste keer: “Was heel apart. We leerden elkaar kennen via een datingapp tijdens de eerste lockdown. Onze eerste date was dan ook via Zoom. Daarna hebben we een keer in het park afgesproken. In die periode wist niemand hoe ernstig corona was en de angst zat er nog goed in, we hielden ons dus keurig aan de regels. Onze eerste seksuele ervaring samen was ook via Zoom en eigenlijk was dat best heel spannend! Maar uiteindelijk gaat er toch niets boven real life.”

We vrijen: “De ene week vier keer, de andere week één keer. Het ligt een beetje aan wat voor diensten Max draait.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Max heeft een prachtige rug en smalle heupen, echt zo’n klassieke V-vorm, heel mannelijk.”

Mijn favoriete standje: “Ik bovenop, ik vind het fijn als ik het tempo kan bepalen.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Dat wisselt, we werken meestal een repertoire van drie, vier standjes af en eindigen dan in doggy style.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Masturberen voor de camera! We sturen elkaar nog steeds weleens sexy filmpjes zoals in het begin.”

Ik word helemaal wild als hij: “’s Ochtends tegen me aankruipt met zijn warme lijf.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Niets, ik ben mijn schaamte bij Max volledig verloren. In vorige relaties vond ik het nog weleens lastig en gênant om heel explicitiet over seks te praten, maar door de omstandigheden waarin Max en ik elkaar leerden kennen was dat zo ongeveer het enige wat we konden doen. Gelukkig hebben we daar nu nog steeds profijt van!”

Minpuntje: “Max heeft best veel bedpartners gehad en als ik daar echt over ga nadenken vind ik dat lastig.”

Ik droom weleens van: “Samen webcammen, voor geld dus. Het lijkt me heel opwindend als er mensen meekijken die dan opgewonden worden als ze ons zien seksen.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Max

Aantal bedpartners: “Tussen de dertig en veertig, ik heb me flink uitgeleefd in mijn studententijd.”

Onze eerste keer: “We hebben eigenlijk twee eerste keren: virtueel en in real life. Aan beide denk ik met plezier terug, al verkies ik uiteindelijk toch old school ‘penis in vagina’.”

We vrijen: “Gemiddeld zo’n twee keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar oortjes. Zo schattig.”

Mijn favoriete standje: “Zij bovenop. Of ze nu op mijn penis zit of op mijn gezicht.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Ik kan niet echt iets noemen wat we het vaakst doen, we hebben wel een aantal dingen die regelmatig terugkomen. Meestal beginnen we met oraal of 69, zij boven op mij en eindigen we op z’n hondjes. Of we masturberen tegelijkertijd terwijl we elkaar aankijken als voorspel. Overblijfseltje van onze beginperiode.”

Ik word helemaal wild als: “Ik haar zie masturberen terwijl ze me aankijkt.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dat ik geduldig moet zijn met haar jaloezie.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Dat het me soms irriteert dat ze bij elke vage vrouwelijke kennis meteen wil weten of ik met diegene naar bed ben geweest. Al was dat zo, ik ben nu met haar, dus die anderen tellen niet meer.”

Minpuntje: “Haar jaloezie. Ik begrijp wel waar het vandaan komt, maar inmiddels zou ze beter moeten weten. Wanneer ze erover door blijft gaan, is dat soms echt een libidokiller.”

Ik droom weleens van: “Samen webcammen. Ik weet dat het haar ook spannend lijkt, dus wie weet.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Deze ‘Bedgeheimen’ komt uit Flair 19-2023. Meedoen aan deze rubriek? Wil jij ook jouw verhaal vertellen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmedia.nl.

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden