Onzekere vrouw  Beeld GettyImages
Onzekere vrouwBeeld GettyImages

Bedgeheimen: ‘Het is lastig me sexy te voelen met dat tijdelijke stoma op mijn buik’

Zij is 35 en arts-assistent. Hij is 35 en staalwerker. Ze zijn 6 jaar samen.

Nathalie

Aantal bedpartners: “Vijf.”

Onze eerste keer: “Was na een feestje. Ik vond Thom al een tijd leuk, maar hij had een vriendin. Toen ik hem op een verjaardag tegenkwam, vertelde hij dat het uit was en raakten we samen nogal aangeschoten. Ik ben die avond met hem mee naar huis gegaan en dat was fantastisch, maar erna had ik eigenlijk spijt. Ik was bang dat Thom me als een rebound zag en dat ik een tussendoorscharrel zou zijn. Gelukkig liep het anders.”

We vrijen: “Ongeveer twee keer per maand en dat vinden we allebei veel te weinig.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn onderarmen en handen. Heel stevig en groot, met van die lieve blonde haartjes erop.”

Mijn favoriete standje: “Ik vind het fijn als hij bovenop me ligt en me fysiek een beetje overheerst. Dan mag hij me ook wel bij mijn hals vasthouden.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “We doen momenteel veel doggystyle. Ik ben geopereerd omdat ik aan hevige endometriose leed en daardoor heb ik een tijdelijk stoma. Het is lastig om me sexy te voelen met dat ding op mijn buik. Ik laat hem dus liever mijn achterkant zien en ik houd een mooie body aan om het te verbergen. Ik heb pas nog drie kruisloze pakjes gekocht bij een online winkel.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Ik kan niet echt iets nieuws bedenken. We hadden beiden al de nodige ervaring voordat we bij elkaar kwamen.”

Ik word helemaal wild als hij: “Aan het klussen is in een wit t shirt met die heerlijke armen van hem!”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Ik spreek het niet hardop uit, maar ik denk dat Thom wel heeft gemerkt dat ik het lastig vind om in de mood te komen en me sexy te voelen sinds mijn operatie en de gevolgen daarvan.”

Minpuntje: Door mijn endometriose had ik vaak zoveel buikpijn en andere klachten dat ons seksleven er echt onder leed. Ik hoopte zo dat ik daar na mijn operatie vanaf zou zijn. Nu zijn mijn klachten wel weg, maar is ons seksleven nog steeds niet je van het.”

Ik droom weleens van: “Bekeken worden terwijl we het doen.”

Cijfer: 6

Thom

Aantal bedpartners: “Twaalf.”

Onze eerste keer: “Ik kwam net uit een relatie van drie jaar en wilde mijn zinnen verzetten. Dat liep op meer uit toen bleek dat ik Nathalie zelfs met een megakater nog steeds ontzettend lief en lekker vond. Ik was nog niet echt klaar voor een nieuwe relatie en dat heeft best wat voeten in de aarde gehad, maar ik wist ook dat ik haar om die reden alleen niet kon laten lopen.”

We vrijen: “Twee, drie keer per maand.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar grote ogen, haar leuke neusje met sproeten, en haar billen.”

Mijn favoriete standje: “Doggy. Ik ben een billenman.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Dat ligt er een beetje aan hoe Nathalie zich voelt. Ik laat haar leiden. Zo’n stoma is natuurlijk ook niet echt erotisch, maar ik block het gewoon uit mijn gedachten. Voor haar is dat lastiger, ze zit veel meer in haar hoofd dan ik.”

Ik word helemaal wild als: “Ze me sexy filmjes stuurt terwijl ik aan het werk ben. Ze kan door zichzelf te filmen precies bepalen hoe ze in beeld wil komen en dat geeft haar zelfvertrouwen. Dat is nu ons voorspel, want de echte seks speelt zich nu voornamelijk in het donker af.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ik zou het niet weten, ik had al flink geoefend voordat ik Nathalie tegenkwam, haha.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Dat ik haar onzekerheid over de stoma misschien wel meer een lustkiller vind, dan het ding zelf. Ik weet alleen niet hoe ik dat het beste kan brengen. Ik ben niet zo tactvol is me weleens verweten, en ik wil haar niet kwetsen.”

Minpuntje: “Dat er een hoop medisch gedoe is dat altijd roet in ons seksleven lijkt te gooien. Maar daar kan zij uiteraard ook niets aan doen.”

Ik droom weleens van: “Hoe ons seksleven zal opknappen als we dit eindelijk achter de rug hebben en ik Nathalie spontaan op de keukentafel kan leggen zonder dat er eerst allerlei - voor haar - ‘perfecte omstandigheden’ gecreëerd moeten worden.”

Cijfer 7’

Deze ‘Bedgeheimen’ komt uit Flair 20-2023. Meedoen aan deze rubriek? Wil jij ook jouw verhaal vertellen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmedia.nl.

Redactie FlairGettyImages

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden