bedgeheimen Beeld Getty Images
bedgeheimenBeeld Getty Images

PREMIUM

Bedgeheimen: ‘Door de overgang voel ik me ‘verdord‘ en verre van sexy‘

Zij is 35 en werkt bij justitie. Hij is 39 en ambtenaar. Ze zijn zeven jaar samen en delen hun meest intieme bedgeheimen in Flair deze week.

Lena

Aantal bedpartners: “Vier.”

Onze eerste keer: “Was, heel cliché, na een etentje en een film. Tijdens de film hadden we al als twee pubers met onze hand in elkaars broek gezeten, helemaal op de achterste rij. We zijn weg­gegaan om het ergens anders af te maken. Dat ‘ergens anders’ werd tegen de muur van mijn trappenhuis. Zo spannend, ik denk er nog regelmatig weemoedig aan terug.”

We vrijen: “Veel te weinig, zo’n twee keer per maand.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Justus is slank en niet breed, daar hou ik van, maar zijn armen zijn sterk en mannelijk.”

Mijn favoriete standje: “Ik word er verdrietig van om het uit te spreken, maar op dit moment geen. Ik zit sinds een halfjaar vervroegd in de overgang. Dat vind ik mentaal heel zwaar, omdat ik mezelf ‘verdord’ voel en verre van sexy, maar ik word ook niet meer nat, waardoor ik al snel pijn heb tijdens het vrijen. Er ligt standaard een fles glijmiddel in het nachtkastje, maar dat vind ik eigenlijk een enorme afknapper.”

Zo vrijen we het vaakst: “Missionaris.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Best veel. Ik zat tot mijn 24ste in een lange relatie. Mijn ex en ik kwamen uit een gelovig nest. Dat we ‘het’ voor het huwelijk deden, was al zo zondig dat het bij vluggertjes bleef. Op mijn 24ste ben ik uit het geloof gestapt en uit mijn relatie. Na wat korte flings heb ik pas door Justus echt van seks leren genieten.”

Ik word helemaal wild als hij: “Voorheen werd ik er echt wild van als hij me voor de spiegel zette en me dwong naar mezelf te kijken terwijl hij me befte of vingerde. Hij zei dat ik moest zien hoe mooi en sensueel ik was. Dat wond me ontzettend op.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Dat ik niet weet of ik ooit nog wel echt opgewonden kan raken, en het allerergste: dat ik het voor Justus wel erg vind, maar niet eens voor mezelf. Ik maak me wel ernstige zorgen over wat dat met onze relatie zal doen.”

Ik geef ons seksleven: vroeger een 9, nu een 3

Justus

Aantal bedpartners: “Zes.”

Onze eerste keer: “Had echt die spannende ‘achter het fietsenhok-vibe’ die je kent van de middelbare school.”We vrijen: ”Bijna nooit meer, helaas. Ik hoop dat het een fase is en dat we een nieuw en vooral frequenter evenwicht zullen vinden als Lena’s lichaam en hormonen wat meer tot rust zijn gekomen.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Lena heeft de mooiste benen van de wereld.”

Mijn favoriete standje: “Als ze boven op me zit, zodat ik haar goed kan bekijken.”

Zo vrijen we het vaakst: “Momenteel missionaris.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Dit klinkt misschien rot, maar niets, geloof ik? Ik was een stuk ervarener dan Lena toen we een relatie kregen. Maar dat doet niets af aan hoe fijn het was.”

Ik word helemaal wild als zij: “Enorm opgewonden is. Lena had in het begin wat moeite met openlijke geilheid, door alle religieuze dogma’s waarmee ze is opgegroeid. Naarmate ze leerde dat geil zijn niets is om je voor te schamen, kwam ze meer los. Heerlijk en enorm opwindend om te zien.”

Dit heb ik nog nooit durven zeggen: “Dat ik hoop dat we elkaar op seksueel vlak uiteindelijk weer kunnen terugvinden, want vanaf nu tot mijn zeventigste zoals het nu is? Dan moeten we toch een andere vorm gaan zoeken. Dat houd ik niet vol. Toch is het nog te voorbarig om dat onderwerp aan te snijden. Ik wil Lena niet onder druk zetten. Ze krijgt binnenkort medicatie die haar overgangsverschijnselen minder hevig zou moeten maken, dus ik heb mijn hoop vooralsnog daarop gevestigd.”

Ik droom weleens van: “Dat Lena weer een keer echt opgewonden raakt, want seks hebben met iemand die het alleen voor jou doet, is niet iets waarvoor ik warmloop.”

Ik geef ons seksleven een 5

Meedoen aan deze rubriek?

Wil jij ook jouw verhaal vertellen? Stuur een mailtje naar flair@dpgmedia.nl.

Elien GeboersGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden