Bedgeheimen: ‘Dat ze een ‘verboden vrucht’ was, maakte het alleen maar spannender’ Beeld
Bedgeheimen: ‘Dat ze een ‘verboden vrucht’ was, maakte het alleen maar spannender’

Bedgeheimen: ‘Dat ze een ‘verboden vrucht’ was, maakte het alleen maar spannender’

Elke week delen we bij Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 29 en copywriter. Hij is 29 en personal trainer. Ze zijn een halfjaar samen.

Mariëlle

Aantal vorige bedpartners: “Elf.”

De eerste keer samen: “Sebas is een vriend van m’n broer, dus het voelde een beetje fout – ook al heeft m’n broer me praktisch aan hem uitgehuwelijkt. Maar verder was het een dikke tien. Dat merkte ik al toen we begonnen te zoenen.”

We vrijen: “Elke dag.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Ik heb een zwak voor biceps, maar bij hem is eigenlijk alles goed ontwikkeld.”

Mijn favoriete standje: “Wanneer hij op een stoel zit en ik, met mijn gezicht naar hem toe, op zijn schoot.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Dezelfde standjes, maar vaak op een andere plek. Laatst deden we het op de trap. Dat was alleen niet heel comfortabel.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat ik moet uitspreken wat ik fijn en níét fijn vind. Hoe kan hij dat anders weten?”

Ik word helemaal wild als hij: “De afstandsbediening van mijn vibrerende eitje bedient als we uit eten zijn of in een club staan. Klaar kom ik er niet door, maar de blik die we uitwisselen als ik ineens iets in me voel trillen – en weet dat hij daarvoor verantwoordelijk is – maakt het spannend.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “In eerste instantie durf ik niet heel veel niet te zeggen, maar hij merkt dingen direct aan me. Tegenwoordig zeg ik dus wat ik op mijn hart heb. Zoals dat ik tijdens doggy style onzeker ben over hoe mijn billen eruitzien.”

Minpuntje: “Ik word soms onzeker van hoe zelfverzekerd hij is. Zelf vind ik onzekerheid een onaantrekkelijke eigenschap en ik ga er dan ook van uit dat voor hem hetzelfde geldt.”

Ik droom weleens van: “Seks op de verjaardag van een familielid. Dat we er even tussenuit knijpen en iedereen, als we terugkomen, iets heeft van: huh, waar zijn die twee geweest?”

Ik geef mijn seksleven een 9

Lees ook Bedgeheimen: ‘Ze kan enorm squirten als ze klaarkomt. Daar kan ik echt van genieten’

Sebas

Aantal vorige bedpartners: “Tweeëntwintig.”

De eerste keer samen: “Vergat ik spontaan dat ze het zusje van mijn maat is. Van tevoren had ik daar wel even gemengde gevoelens bij, maar dat ze een ‘verboden vrucht’ was, maakte het eigenlijk alleen maar spannender.”

We vrijen: “Altijd als we elkaar zien.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Ze is er zelf onzeker over, maar ik ga heel goed op haar billen. Ik heb al heel vaak gezegd dat ik niet begrijp wat daar nu mis mee kan zijn.”

Mijn favoriete standje: “Qua uitzicht doggy style, qua gevoel missionaris. We waren eerst nooit zo van het ‘liefde bedrijven’, maar het heeft wel wat, hoor.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “We werken expres geen standaardriedeltje af. Soms hebben we echt seks, maar er zitten ook dagen tussen dat we alleen voorspel doen.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ik ben best een koele kikker. Zij is juist heel warm en heeft me echt een beetje ontdooid.”

Ik word helemaal wild als zij: “Het klinkt misschien een beetje gek, maar als ze alcohol opheeft, vind ik haar extra opwindend. Omdat ik dan aan haar merk dat ze vrijer is.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Ik kan niets bedenken. Wat ik wel weet, is dat ik vaker mag zeggen hoe mooi ik haar vind. Voor mij is dat vanzelfsprekend, voor haar niet.”

Minpuntje: “Ik ben zelf heel zeker van mijn zaak en zou willen dat zij dat ook is. Tegelijkertijd weet ik dat dat vanuit haarzelf moet komen, dus ik probeer de focus er niet op te leggen.”

Ik droom weleens van: “Samen porno kijken. Zij is er niet zo van, terwijl het me weleens leuk lijkt om op die manier inspiratie op te doen of samen te bespreken wat we wel of niet sexy vinden.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Wil jij je met je partner opgeven voor 'Bedgeheimen'? Stuur dan een mail naar flair@dpgmedia.nl met als onderwerp 'bedgeheimen'. Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Tekst: Milou Windhorst | Beeld Getty Images

Flair

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden