bedgeheimen Beeld Getty Images
bedgeheimenBeeld Getty Images

Bedgeheimen: ‘Als ze een vlecht in doet tijdens de seks, weet ik dat ze heel wat van plan is’

Elke week delen we bij Flair de bedgeheimen van een stel. Zij is 36 en makelaar. Hij is 31 en timmerman. Ze zijn drie jaar samen.

Lucy

Aantal vorige bedpartners: “Zevenentwintig.”

De eerste keer samen: “Was even wennen. Hij is nogal groot geschapen, dus we moesten rustig aan doen. Gelukkig was hij heel lief voor me en was het alsnog een geweldige ervaring.”

We vrijen: “Drie keer per week.”

Zijn mooiste lichaamsdeel: “Zijn billen. Ze zijn mooi rond en lekker gespierd. Ik geef er regelmatig een klap op.”

Mijn favoriete standje: “Als hij op zijn rug ligt en ik bovenop hem zit. Hij houdt van het uitzicht en ik vind het fijn dat hij overal lekker goed bij kan.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “We kijken per keer waar we zin in hebben. Dat kan vijf keer achter elkaar hetzelfde zijn, maar ook steeds iets anders.”

Dit heb ik van hem geleerd: “Dat hij anders naar me kijkt dan ikzelf. Hij ziet niet dat ik gisteren een pizza heb gegeten met een brownie als toetje, ook al denk ik van wel. En als ie het al ziet, maakt het hem geen fluit uit.”

Ik word helemaal wild als hij: “Bij me onder de douche komt staan. Ik vind dat stromende water over zijn lijf heel sexy.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Ik durf hier best te zeggen dat ik het gros van zijn vrienden ook wel aantrekkelijk vind, maar dat heeft in het echte leven geen meerwaarde.”

Minpuntje: “Omdat hij zo goed bedeeld is, kunnen we niet zo wild met elkaar doen als we zouden willen.”

Ik droom weleens van: “Ons seksleven is nu goed zoals het is. Mochten we verveeld raken, dan zou ik misschien eens willen experimenteren met BDSM.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Roel

Aantal vorige bedpartners: “Negenentwintig.”

De eerste keer samen: “Was na een etentje bij haar thuis. Ik had rendang van mijn favoriete toko meegenomen. We zouden een film gaan kijken, maar we hebben de bank niet gehaald.”

We vrijen: “Drie keer per week.”

Haar mooiste lichaamsdeel: “Haar billen. Het is fijn als ze er zitten, maar verder geef ik weinig om borsten. Ik ben echt een billenman. Lucky me, want Lucy heeft een mooie, stevige kont.”

Mijn favoriete standje: “Zij bovenop, met een vibrator erbij. Het is het perfecte standje om tegelijk klaar te komen, want als ik haar zie gaan, kan ik mezelf niet meer inhouden.”

Maar zo vrijen we het vaakst: “Het is maar net waar we voor in de stemming zijn.”

Dit heb ik van haar geleerd: “Ik had ik een oordeel over vrouwen die tegen de dertig bed-partners hadden gehad. Lucy heeft me doen inzien dat het geen kwestie is van ‘makkelijk zijn’. Sommigen zijn nieuwsgieriger en experimenteler dan anderen. Daar heb ik profijt van.”

Ik word helemaal wild als zij: “Een vlecht in doet tijdens de seks. Ik weet dat ze heel wat van plan is als haar haar aan de kant moet.”

Ik heb nog nooit durven zeggen dat: “Het fijn zou zijn als ze haar benen laat laseren. Anders moet ze haast elke dag scheren en daar heeft ze geen zin in.”

Minpuntje: “Ik zou haar weleens wat harder willen aanpakken. Gelukkig kan dat ook op andere manieren dan met alleen penetratie.”

Ik droom weleens van: “Haar blinddoeken en vastbinden. Misschien kaart ik dat straks meteen even aan.”

Ik geef mijn seksleven een 9

Milou WindhorstGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden