Zouden jij en je partner ‘Temptation Island’ overleven? Dit zeggen jullie sterrenbeelden Beeld RTL
Zouden jij en je partner ‘Temptation Island’ overleven? Dit zeggen jullie sterrenbeeldenBeeld RTL

Zouden jij en je partner ‘Temptation Island’ overleven? Dit zeggen jullie sterrenbeelden

Temptation Island staat altijd garant voor lekker veel sensatie op tv. Momenteel gaan er geruchten rond over een nieuw seizoenTemptation Island VIPS. Soms kun je niet begrijpen wat er allemaal gebeurt in het programma en weet je zeker: jij en je partner zouden het gemakkelijk overleven. Maar is dat wel zo? Check hoe jouw sterrenbeeld en die van je lover overleven op Tempa.

Steenbok (22 december – 20 januari)

Steenbokken kiezen een partner voor het leven. Daar kan beslist niemand tussenkomen. Een Steenbok zou niet weten wat ze zonder haar partner moest, want haar partner is echt alles voor haar. Dat zit dus wel goed op het eiland der verleidingen.

Waterman (21 januari – 18 februari)

Watermannen zijn trouw aan hun partner. Het woord ‘vreemdgaan’ komt eigenlijk niet voor in hun woordenboek. Een Waterman vindt haar eigen partner perfect en daar kan simpelweg geen verleider tegenop. Dat worden heel relaxte kampvuren.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen kunnen best sneaky zijn. Door hun mysterieuze gedrag zijn ze niet goed te peilen. Een Vissen kan ook goed flirten en doet dat graag. Dat hoeft niet het einde van haar relatie te betekenen, maar de hereniging na twee weken verloopt daardoor wat stroef.

Ram (21 maart – 20 april)

Rammen staan erom bekend impulsief te zijn. Dat is een onhandige eigenschap op Tempa. Een Ram wordt nog losser met een drankje op, waardoor haar relatie regelmatig in gevaar komt. Of dat goed gaat op Temptation Island is de vraag…

Stier (21 april – 21 mei)

Stieren zijn enorm loyaal. Hun partner hoeft zich absoluut geen zorgen te maken. Een Stier heeft haar doel voor ogen: met haar lover het eiland verlaten. Dat moet zeker lukken, alleen moet de Stier oppassen dat ze niet te jaloers wordt door de kampvuurbeelden.

Tweelingen (22 mei – 21 juni)

Tweelingen kunnen vals zijn. Ze houden van hun relatie, maar vinden de verleidingen op het eiland veel te spannend. Een Tweeling is erg nieuwsgierig en gaat daardoor vaak over het randje. Dat kan niet veel goeds betekenen in het programma.

Kreeft (22 juni – 23 juli)

Kreeften moet je goed leren kennen. Dan weet je dat het trouwe en zorgzame mensen zijn. Een Kreeft weet wel makkelijk iemand te bespelen. Als ze daar niet te ver ingaan, moeten ze het wel redden op Temptation Island.

Leeuw (24 juli – 23 augustus)

Leeuwen zijn ontzettend loyaal en trouw. Ze missen hun wederhelft zo erg dat ze amper tijd of zin hebben om iets te doen op Temptation. Een Leeuw redt het programma wel met relatie, maar twee weken zonder elkaar wordt zwaar.

Maagd (24 augustus – 23 september)

Maagden kunnen heel jaloers zijn. Daardoor laten ze zich gemakkelijk versieren door verleiders als ze ook maar denken dat hun partner iets fout heeft gedaan. Een Maagd kan het dus nog weleens lastig krijgen in het programma

Weegschaal (24 september – 23 oktober)

Weegschalen zijn enorme flirts. Dat hebben de verleiders ook zeker door. Een Weegschaal is bovendien niet vies van aandacht. Ze vergeten de wereld om zich heen en laat dat nou net niet verstandig zijn op het eiland der verleidingen.

Schorpioen (24 oktober – 22 november)

Schorpioenen zijn dol op seks. Dus twee weken doorbrengen zonder partner, mét knappe verleiders, is bijna niet te doen. Een Schorpioen is ook nog eens jaloers. Bij nader inzien kunnen zij beter niet meedoen aan de ultieme relatietest.

Boogschutter (23 november – 22 december)

Boogschutters zijn de eerlijkheid zelve. Ze zijn dol op gezelligheid, maar hebben altijd hun partner in het achterhoofd. Een Boogschutter zal dus niet snel flirten of iets verkeerds doen. Dat ziet er rooskleurig uit voor die twee weken.

Bron Girlscene

Fleur HartmanRTL

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden