Kerstfilm sterrenbeeld Beeld Getty Images
Kerstfilm sterrenbeeldBeeld Getty Images

Zin in een kerstfilm? Déze film moet je kijken op basis van je sterrenbeeld

Tijdens de kerstdagen is het altijd leuk om een kerstfilm te kijken. Keuzestress is bij jou niet aan de orde, want je sterrenbeeld vertelt je welke kerstfilm je moet gaan kijken.

Is dat even handig!

Vissen

Vissen hebben een emotioneel karakter. Dus daar hoort uiteraard een goede tranentrekker bij. Ga daarom voor een liefdevolle film, bijvoorbeeld The Polar Express.

Waterman

Watermannen zijn creatief en daardoor soms ook wat onvoorspelbaar. De film The Christmas Chronicles past daar perfect bij. Het is een foute kerstfilm, net zoals A Christmas Prince, maar daar houdt de Waterman wel van.

Steenbok

Als Steenbok kun je deze kerst het beste voor een Nederlandse kerstfilm gaan. Bijvoorbeeld De Familie Claus‘ En er is ook een tweede deel van deze film, dus je bent voorlopig nog wel even zoet.

Boogschutter

Boogschutters zijn over het algemeen avontuurlijk. Daarom zullen ze vaak kiezen voor een film met een goed plot. Daarom is de kerstfilm Elf voor de Boogschutter om te gaan kijken tijdens de feestdagen.

Schorpioen

Een Schorpioen is niet zo van de zoete, romantische films. Een happy ending mag er wezen, maar het voorspelbare 'Ze leefde nog lang en gelukkig' is niet bepaald hun ding. Daarom past de film Matilda perfect bij dit sterrenbeeld.

Weegschaal

De Weegschaal staat bekend als het romantische sterrenbeeld. Daarom moeten zij zeker weten de film A Christmas Prince gaan kijken tijdens de feestdagen. Het gaat over een journalist die een verslag moet gaan doen op het koningshuis en vervolgens verliefd wordt op de prins.

Maagd

The Holiday is dé film voor het sterrenbeeld Maagd. Het is romantisch, maar niet té. Als Maagd zou je alle nieuwe kerstfilms willen kijken, maar we raden je aan om eerst te beginnen aan The Holiday.

Inspiratie nodig voor het kerstdiner?

Je sterrenbeeld vertelt je wat het beste kerstmenu is

Leeuw

Bij de Leeuw hoort een film waar alle cliché momenten in voorkomen, met een tikje diversiteit. Single All The Way is een romantische film, maar dit verhaallijn is met twee mannen als hoofdpersonen. Ze vechten voor hun dierbaren en dat is iets wat de Leeuw ook altijd zal doen.

Kreeft

De kerstfilm die de Kreeft moet gaan kijken, heeft een hoofdpersonage met een karaktereigenschap die de Kreeft niet heeft. The Grinch is namelijk emotieloos, maar het verhaallijn is perfect voor dit sterrenbeeld.

Tweelingen

Tweelingen kunnen zich soms snel vervelen, dus daarom kun je beter niet voor een langdradige film kiezen. De film Love Actually is een goed voorbeeld. Het heeft ingewikkelde verhaallijnen in de liefde, waardoor de Tweelingen vastgeplakt blijven zitten voor de televisie.

Stier

Stieren houden van de realiteit en eerlijkheid, maar ze zijn niet vies van een sprookjesfilm. 'The Princess Switch' heeft drie delen, dus zo kan de Stier lekker lang genieten van de kerstfilm sfeer.

Ram

Rammen houden van klassiekers, dus is de film 'Home Alone' perfect om te kijken als je sterrenbeeld Ram is. Stiekem zouden ze zelf ook wel alleen achter gelaten willen worden, net zoals Kevin. Heerlijk alleen hun eigen ding doen!

Redactie FlairGetty Images

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden