Sterrenbeeld intelligentie Beeld Unsplash
Sterrenbeeld intelligentieBeeld Unsplash

Wijsneuzen: déze drie sterrenbeelden zijn het intelligentst

Sterrenbeelden staan bekend om tal van eigenschappen. Ieder teken van de dierenriem heeft wel een eigen specialiteit. Zo zijn er een paar sterrenbeelden die uitblinken op het gebied van intelligentie. Welke dat zijn vertellen wij jou!

Oh, en herken je jezelf nooit in sterrenbeelden? Wij leggen je als bonus even uit hoe al die sterrentekens nou eigenlijk werken.

Waterman

De Waterman staat bekend om een scherp en analytisch vermogen. Watermannen zijn vaak typische oplossers van problemen, doordat ze veel kennis hebben en een probleem zeer goed kunnen analyseren. Hierdoor zijn ze in staat om met gemak een oplossing voor een probleem te bedenken.

Schorpioen

Intelligentie kent meerdere vormen en op het vlak van inlevingsvermogen en intuïtie is een Schorpioen vooral sterk. Schorpioenen voelen anderen heel precies aan, hebben een sterk vermogen tot observeren en handelen veelal vanuit intuïtie.

Tweelingen

Weer een andere kant van intelligentie: een Tweeling is creatief en vernieuwend. Tweelingen hebben brede interesses, zijn nieuwsgierig en uiten dit in creativiteit. Ook zijn ze bezig met vernieuwing, door hun open minded visie hebben ze vaak verrassende, nieuwe ideeën.

Lees ook: Money, money, money: hier geef jij het meeste geld aan uit volgens je sterrenbeeld

Herkennen

En, is jouw sterrenbeeld ook een van de sterrenbeelden die uitblinkt in intelligentie? Of denk je nou: hartstikke leuk die sterrenbeelden altijd, maar ik herken mezelf er echt nooit in? Lees dan het volgende even. Er bestaan dus nog andere sterrentekens waar je jezelf misschien wél in kan herkennen.

Het maanteken

Ook de stand van de maan bij je geboorte kan iets zeggen over jouw eigenschappen. Dit wordt het maanteken (de bekende sterrenbeelden zijn zonnetekens!) genoemd en kun je berekenen door je geboortedatum en –tijd in te voeren op deze website. Je krijgt meteen een uitslag en kunt wat lezen over jouw eigenschappen en leven wat past bij jouw specifieke maanteken.

Het ascendant

Het zonneteken gaat vaak over eigenschappen, maar het ascendant kan je meer vertellen over wie je zou willen zijn of hoe mensen je zien. Volgens de dierenriem zeggen je ‘gewone’ sterrenbeeld en het ascendant heel veel over wie jij bent. Op deze website kun je jouw ascendant berekenen en meteen lezen of het klopt.

Een ander sterrenbeeld

Het kan ook voorkomen dat je jezelf wel vaak herkend in andere sterrenbeelden. Dit kan kloppen, want horoscopen zijn gebaseerd op gegevens van wel drieduizend jaar geleden. De stand van de maan en de zon is inmiddels veranderd, dus in principe zijn de sterrenbeelden ook ‘bewogen’. Misschien pas je nog nergens bij en kun je jezelf herkennen in het zogenaamde dertiende sterrenbeeld: de Slangendrager (29 november – 17 december). Weer wat geleerd!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Happinez, Libelle

RedactieUnsplash

Op alle verhalen van Flair rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@flair.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden